Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Ena wrote:Malgos 741 pewnie Ci dziwnie, że wolne od salonu? A na którą godzinę ruszacie na wesele?
Karcia brawo za pozbycie się tylu kg.
Na 16tą jest ślub więc musimy być na miejscu na 15tą więc myślę że wyjedziemy 13ta lub po..nie wiem jak tam droga to wolę wcześniej wyjechać...
ja wiem czy dziwnie...trochę może ale czuję się jakby było jakieś święto i wolne od pracy..01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
eve87 wrote:Ee tam gadanie, ja mam ten sam wzrost i ważyłam 58kg i nikt nie wspomniał ani słowem,ze powinnam cos zgubić
Eve 58 kg to prawidłowa waga do tego wzrostu dlatego nikt nic nie mówił. Karcia nie rozumiem czemu niby masz ważyć 53 kg? Wtedy byś miała niedowagę. A schdnąć 25 kg to jest sukces. Na pewno Cie to dużo kosztowało. Ja Cie podziwiam.Karcia lubi tę wiadomość
-
Karcia, super wynik!
Ja jestem nizsza i zaszlam przy duuuzej nadwadze, wiec to tez nie zawsze jest regula ze jak sie ma nadwage, to nie mozna.Karcia lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja tez podziwiam karcie ja przez ponad 2 miesiace 6 kg schudlam. I teraz mam watpliwosci czy to ma sens podchodzic bo moja waga jest bardzo duza. I mysle ze dr mnie odesle w kwitkiem i powie zyby dac sobie jeszcze czas a ja mam wachania bo amh spada. Ale zalozylam sobie ze w marcu podejde. Cala glowa pelna pytan i watpliwosci trace sily i znowu zaczynaja sie placzliwe dni.
Karcia lubi tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Eve 58 kg to prawidłowa waga do tego wzrostu dlatego nikt nic nie mówił. Karcia nie rozumiem czemu niby masz ważyć 53 kg? Wtedy byś miała niedowagę. A schdnąć 25 kg to jest sukces. Na pewno Cie to dużo kosztowało. Ja Cie podziwiam.
Także Karcia ukłony z mojej strony za zrzucenie tyle kg i ja osobiście na Twoim miejscu już przy tej wadze aktualnej bym startowała z ivfe_mil_ka, Karcia lubią tę wiadomość
-
Ena wrote:Tak stosowałam, tylko nie trzy razy dziennie - tak jak mi się przypomniało
Brałam też Inofem i trochę wina wieczorem.
Dziewczyny dziękuję za wsparcie - no musi być z tego dzieć -
eni33 wrote:Ja tez podziwiam karcie ja przez ponad 2 miesiace 6 kg schudlam. I teraz mam watpliwosci czy to ma sens podchodzic bo moja waga jest bardzo duza. I mysle ze dr mnie odesle w kwitkiem i powie zyby dac sobie jeszcze czas a ja mam wachania bo amh spada. Ale zalozylam sobie ze w marcu podejde. Cala glowa pelna pytan i watpliwosci trace sily i znowu zaczynaja sie placzliwe dni.
Eni ja też mam takie płaczliwe dni jak mam chęć na coś słodkiego szczególnie przed @ że to nigdy sie nie uda że ja już nie daje rady a gdzie temu brzeg wszystkiemu bo ale jakoś trzeba to ciągnąć i podążać za tym marzeniem.
Karcia -
A ja już po lekarzu dostałam tabletki dopochwowe bo Jakiś grzybek mi się zrobił i tantum rosa do podmywania. a i pani doktor zmieniła mi luteine dopochwowo na pod język:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2017, 13:12
malgos741 lubi tę wiadomość
-
Karcia wrote:Czyli zaleje nas morze czerwone bo mi też się zbliża wielkimi krokami
Emilka a Ty kiedy podchodzisz do crio ? teraz jak dostaniesz @?
Karcia lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
nick nieaktualnyeve87 wrote:Dlatego właśnie dziwię się,że tak powiedziano Karci o tych 53kg. Przecież za niska waga to też nie najlepsza okoliczność do zajścia w ciążę.
Także Karcia ukłony z mojej strony za zrzucenie tyle kg i ja osobiście na Twoim miejscu już przy tej wadze aktualnej bym startowała z ivf
Ja też biję brawo dla Karci za jej osiągnięcie. Ja jestem doskonałym przykładem na to, że za niska waga nie idzie w parze z płodnością...
Eni33 - jak piję Inofem, to już nie łykam kwasu foliowego.
Emilka - to niech @@@ szybko przychodzi skoro tego chcesz. A jak ta nowa kobietka w pracy? Kumata?
Ana - Czyli trzeba zwalczyć intruza. W sumie to dobrze z tą Luteiną, że już nie w dół, tylko w góręA ciekawe ile jeszcze będziesz musiała ją brać?
Nadziejka - Wolę pojedynczą ciążę, ale zdrową - bliźniaczą też nie pogardzę
Asiastokrotka -
Małgoś to szybkiego upływu czasu na weselu, nieupierdliwych gości
Karcia, malgos741 lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Karcia tak. Jak teraz dostane @ to 12 dnia cyklu lecę na pierwsza wizytę monitorującą. Już przebieram nogami
a może razem będziemy podchodzić?
ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
Karcia -
asiastokrota wrote:Mnie rano zalało... a tak liczyłam że udało się naturalnie...
asiastokrota lubi tę wiadomość
Karcia -
A myslisz ze znowu bedziesz szla krotkim protokołem? Ja sie dzis umowilam na 30 stycznia do dr Z i licze ze od lutego zastrzyki na wyciszenie i w marcu wyjazd.
malgos741 lubi tę wiadomość