Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Monisiek nie poddawaj się. Uwierz że się uda. My jedziemy jak najszybciej. Czyli czekam na miesiączkę i w 12 dniu cyklu jadę do Artemidy na monitoring. Wypadnie to prawdopodobnie w lutym. Ja wierze że się uda. Nie wiem jakoś czuję że się uda. Bardzo bym chciała żebyś i ty znalazła w sobie siły
Szczerze po pierwszym podejściu przez kilka dni byłam w takim dole że myślałam że z niego nie wyjdę. Wiem że Ty musisz znowu znosić te wszystkie zastrzyki ale powiem Ci że zastanawiałam się z mężem czy ponownie podeszlibysmy do stymulacji i punkcji wiedząc że niestety znowu w moim przypadku wystąpią jakieś powikłania i krótko po tym wszystkim stwierdziliśmy że nie bedzie kolejnej punkcji ale teraz wiem że gdyby sie nie udalo jednak to zaryzykuje i znowu poddam sie kolejnej stymulacji.J_agoda lubi tę wiadomość
-
polopiryna wrote:Jeszcze nie. Myślę, że tak z tydzień co najmniej jeszcze poczekam. Wysłali do Diagnostyki, więc podglądam sobie codziennie na stronce, czy już są
Wczoraj robiłam morfologię. Mam trochę za niski hematokryt, MPV i P-LCR, ale niewiele. Hemoglobina i czerwone w normie, ale też dość niskie, więc od dziś pietrucha i czerwone mięcho
Asia-m-b trzymam kciuki żeby wszystko poszło dobrze
Polopiryna a wcześniej też miałaś niskie? -
Makumba wrote:W przyszłym tygodniu, we wtorek mam badania prenatalne, a swojego lekarza jakoś za 3 tygodnie.
-
nick nieaktualny
-
Kuzwa co jest dzis z tym forum
Artemida Bialystok podniosla ceny w 2017 roku za punkcje i tranafer 1300 zl e 2016 koszt byl 4 tys. Masakramiejmy nadzieje ze Olsztyn zostanie na tym samym poziomie co w tamtym roku. Czy ktoras z Was juz moze wie o pewnej podwyzce u nas
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
polopiryna wrote:Makumba, no za wysokich nie miałam, ale było lepiej niż teraz.
Zrób sobie zakwas buraczany. Bardzo prosto i dostarcza wielu składników. Wystarczy pic dziennie niewiele. -
Makumba wrote:Czyli mały obcy wysysa matkę z tego co najlepsze. Aż ciekawa jestem co u mnie wystąpi.
Zrób sobie zakwas buraczany. Bardzo prosto i dostarcza wielu składników. Wystarczy pic dziennie niewiele.Obawiam się, że zakwas buraczany nie przejdzie mi przez gardło, ale właśnie gotuję zupkę burakową
19.03.2016 - I iui, 14.07.2016 - II iui
, 05.08.2016 - III iui
06 - 11.10.2016 - I IVF
-
Gosia321 wrote:Kuzwa co jest dzis z tym forum
Artemida Bialystok podniosla ceny w 2017 roku za punkcje i tranafer 1300 zl e 2016 koszt byl 4 tys. Masakramiejmy nadzieje ze Olsztyn zostanie na tym samym poziomie co w tamtym roku. Czy ktoras z Was juz moze wie o pewnej podwyzce u nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 13:28
-
polopiryna wrote:Dokładnie, śmiejemy się z mężem, że to nasz pasożycik
Obawiam się, że zakwas buraczany nie przejdzie mi przez gardło, ale właśnie gotuję zupkę burakową
Nie lubisz soku z ogórków kiszonych?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 13:29
-
e_mil_ka wrote:Gosia a gdzie to przeczytałaś?
Teraz Bialystok ma za 6600 punkcje plus transfer plus lekiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2017, 14:10
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤