X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Artemida Olsztyn
Odpowiedz

Artemida Olsztyn

Oceń ten wątek:
  • Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Odwiedziłam dzisiaj polecana przez was aptekę i kupiłam ten letrozol czy jak się nazywa. Chciałam kupić mężowi ten fertilmen, ale cena mnie zabiła - 170 zł za opakowanie na miesiąc.
    Zbliża się koniec cyklu, wiec muszę podjechać na badania i zapisać na wizytę, spróbujemy 1-2 razy iui i zobaczymy.
    W który dzień cyklu umawialiście się na pierwsza wizytę iui? Bo dr D kazał 12-13 a dr W szybciej i z tego wszystkiego zapomniałam na kiedy.
    Poszukaj w internecie powinno byc taniej

J_agoda lubi tę wiadomość

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey jagoda a po ile ten letrozol

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • kkinga Znajoma

Wysłany: 3 stycznia 2017, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia

Kinga
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 stycznia 2017, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkinga wrote:
    Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia
    Dziękuję za informację. Ja takich leków nie potrzebuję, ale może którejś innej dziewczynie się przydadzą. Smutne to....

Ana jak się czujesz?kiedy masz teraz wizytę w Art?

Ona 84 Letrozol w Aptece pod Gryfem za 10 sztuk piguł zapłacisz 20 zł z kilkoma groszami.

• Gosia321 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na allegro najtanszy fertilman za 30 kaps 48 zeta 120kaps 139 zl

Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤

gann3e3kewa6j1el.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Ja się zgłosiłam na iui 10 dc i już następnego dnia miałam zabieg
    Ana dziękuję, tak chyba zrobię. Mieliście u męża dobre efekty po tym Fertilmen? Odpuściłam sobie, bo dr W i dr D nie zalecał, tylko dr PM.

Marzenia się spełnia :)
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    Hey jagoda a po ile ten letrozol
    Za jeden listek zapłaciłam 20 zł.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nadziejka88 wrote:
    Ja tez się zglaszalam do iui ok 10/11 dc. Ja juz czwarty miesiąc fertilman dla meza kupuje i właśnie w gemini bo taniej tak jak ana pisze 140 z kawałkiem. W ogóle ta suplementacja to masakrycznie droga :(
    Bardzo droga, dlatego sobie odpuszczam, skoro jakiegoś dramatu w wynikach męża nie ma, to pewnie i tak problem jest po mojej stronie.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę mi się skomplikowała sytuacja i nie wiem, czy teraz podchodzić do iui czy za miesiąc. Zachorowałam, ale jakoś się sama kurowałam. Wczoraj jednak już miałam kryzys i wieczorem podjechałam do lekarza - okazało się, że jestem krok od zapalenia płuc :(. Mam ostre zapalenie tchawicy, dostałam antybiotyk i sterydy. Dzisiaj mam 27 dc, więc pojutrze powinnam dostać @. A antybiotyk będę brała przez 7 dni, więc mniej wiecej do 5 dc. Czy w tej sytuacji nie powinnam odpuścić tego i podejść za miesiąc ?

• asiastokrota Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jagoda moim zdaniem odpuść sobie, szkoda pieniędzy. Organizm musi się zregenerować po lekach a 5 dni to trochę mało. Antybiotyk i sterydy to grubsza sprawa ja bym na twoim miejscu nie podchodziła

J_agoda lubi tę wiadomość

Asia
    gyxwanliqmujcchr.png
    Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
    4 x iui :(:(:(:(
    4 próby ivf :(:(:(:(
    IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc :(
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    Trochę mi się skomplikowała sytuacja i nie wiem, czy teraz podchodzić do iui czy za miesiąc. Zachorowałam, ale jakoś się sama kurowałam. Wczoraj jednak już miałam kryzys i wieczorem podjechałam do lekarza - okazało się, że jestem krok od zapalenia płuc :(. Mam ostre zapalenie tchawicy, dostałam antybiotyk i sterydy. Dzisiaj mam 27 dc, więc pojutrze powinnam dostać @. A antybiotyk będę brała przez 7 dni, więc mniej wiecej do 5 dc. Czy w tej sytuacji nie powinnam odpuścić tego i podejść za miesiąc ?
    Ja mojemu kupilam salfazin,juz kiedys bral i wynik sie poprawil

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Asiu, tak właśnie pomyślałam :(.

• ona84 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a najlepsze to chyba pestki dyni i slonecznika,tylko co z tego jak kupie i leza jak nie przypomnisz to nie wezmie

J_agoda, asiastokrota lubią tę wiadomość

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ona84 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    J_agoda wrote:
    oooo to zdrowka życze

3i49ej28fjl6k2ap.png
  • ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej czuje się dobrze. Chciałam się umówić do doktora z 23 ale go nie ma I teraz już sama Nie wiem. Z kolej jak zapytałam o doktor W to panie powiedziały że niby przyjmuje Ale 100 % pewności nie ma czy będzie. Co się Z nim dzieje?

malgos741 lubi tę wiadomość

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ona84 wrote:
    a najlepsze to chyba pestki dyni i slonecznika,tylko co z tego jak kupie i leza jak nie przypomnisz to nie wezmie
    Tak samo i u nas będzie. Nawet kiedyś mu złośliwie kupiłam lecytynę na pamięć, ale jej też zapominał brać :)

ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana1122 wrote:
    Hej czuje się dobrze. Chciałam się umówić do doktora z 23 ale go nie ma I teraz już sama Nie wiem. Z kolej jak zapytałam o doktor W to panie powiedziały że niby przyjmuje Ale 100 % pewności nie ma czy będzie. Co się Z nim dzieje?
    To jest najbardziej wkurzające właśnie.

• ana1122 Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeżeli chodzi O witaminy dla mezczyzny to moj bral ten fertiman I wyniki nic się nie poprawiły lepsze efekty były po androvicie i salfazinie

Ana, 3 lata i 3 m ⭐❤♥️
    relgx1hp1ifsvmul.png
    uwo943r8h41ahwui.png
    "A mimo to cuda się zdarzają tylko trzeba uwierzyć że I wam się uda"
    12.11-niech szczęście trwa;-)
  • J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny, kupimy salfazin.

• J_agoda Autorytet

Wysłany: 3 stycznia 2017, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coś mi te starania nie są dane, w kółko jakieś przeciwności :(

‹‹ 600 601 602 603 604 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ