Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
J_agoda wrote:Odwiedziłam dzisiaj polecana przez was aptekę i kupiłam ten letrozol czy jak się nazywa. Chciałam kupić mężowi ten fertilmen, ale cena mnie zabiła - 170 zł za opakowanie na miesiąc.
Zbliża się koniec cyklu, wiec muszę podjechać na badania i zapisać na wizytę, spróbujemy 1-2 razy iui i zobaczymy.
W który dzień cyklu umawialiście się na pierwsza wizytę iui? Bo dr D kazał 12-13 a dr W szybciej i z tego wszystkiego zapomniałam na kiedy.J_agoda lubi tę wiadomość
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzeniaKinga
-
nick nieaktualnykkinga wrote:Witam posiadam 1 opakowanie Lutinus 100, 1.5 opakowania zastrzyków fragmin 5000, 2 opakowania duphastonu 10 mg, 2 opakowania estrofemu 2mg i 1.5 opakowania encorton 5mg. Mi niestety już się nie przydadzą... Jestem po 3 i ostatniej nieudanej próbie in vitro. Został mi taki zapas leków. Szkoda je wyrzucać, może którejś z Was by się przydały. Jeśli tak proszę pisać na e-maila [email protected] .pl pozdrawiam i życzę Wam wszystkim powodzenia
Ana jak się czujesz?kiedy masz teraz wizytę w Art?
Ona 84 Letrozol w Aptece pod Gryfem za 10 sztuk piguł zapłacisz 20 zł z kilkoma groszami. -
nadziejka88 wrote:Ja tez się zglaszalam do iui ok 10/11 dc. Ja juz czwarty miesiąc fertilman dla meza kupuje i właśnie w gemini bo taniej tak jak ana pisze 140 z kawałkiem. W ogóle ta suplementacja to masakrycznie drogaMarzenia się spełnia
-
Trochę mi się skomplikowała sytuacja i nie wiem, czy teraz podchodzić do iui czy za miesiąc. Zachorowałam, ale jakoś się sama kurowałam. Wczoraj jednak już miałam kryzys i wieczorem podjechałam do lekarza - okazało się, że jestem krok od zapalenia płuc
. Mam ostre zapalenie tchawicy, dostałam antybiotyk i sterydy. Dzisiaj mam 27 dc, więc pojutrze powinnam dostać @. A antybiotyk będę brała przez 7 dni, więc mniej wiecej do 5 dc. Czy w tej sytuacji nie powinnam odpuścić tego i podejść za miesiąc ?
Marzenia się spełnia -
Jagoda moim zdaniem odpuść sobie, szkoda pieniędzy. Organizm musi się zregenerować po lekach a 5 dni to trochę mało. Antybiotyk i sterydy to grubsza sprawa ja bym na twoim miejscu nie podchodziła
J_agoda lubi tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
J_agoda wrote:Trochę mi się skomplikowała sytuacja i nie wiem, czy teraz podchodzić do iui czy za miesiąc. Zachorowałam, ale jakoś się sama kurowałam. Wczoraj jednak już miałam kryzys i wieczorem podjechałam do lekarza - okazało się, że jestem krok od zapalenia płuc
. Mam ostre zapalenie tchawicy, dostałam antybiotyk i sterydy. Dzisiaj mam 27 dc, więc pojutrze powinnam dostać @. A antybiotyk będę brała przez 7 dni, więc mniej wiecej do 5 dc. Czy w tej sytuacji nie powinnam odpuścić tego i podejść za miesiąc ?
-
J_agoda wrote:Trochę mi się skomplikowała sytuacja i nie wiem, czy teraz podchodzić do iui czy za miesiąc. Zachorowałam, ale jakoś się sama kurowałam. Wczoraj jednak już miałam kryzys i wieczorem podjechałam do lekarza - okazało się, że jestem krok od zapalenia płuc
-
Hej czuje się dobrze. Chciałam się umówić do doktora z 23 ale go nie ma I teraz już sama Nie wiem. Z kolej jak zapytałam o doktor W to panie powiedziały że niby przyjmuje Ale 100 % pewności nie ma czy będzie. Co się Z nim dzieje?
malgos741 lubi tę wiadomość
-
ona84 wrote:a najlepsze to chyba pestki dyni i slonecznika,tylko co z tego jak kupie i leza jak nie przypomnisz to nie wezmie
ana1122, asiastokrota lubią tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
ana1122 wrote:Hej czuje się dobrze. Chciałam się umówić do doktora z 23 ale go nie ma I teraz już sama Nie wiem. Z kolej jak zapytałam o doktor W to panie powiedziały że niby przyjmuje Ale 100 % pewności nie ma czy będzie. Co się Z nim dzieje?Marzenia się spełnia
-
A jeżeli chodzi O witaminy dla mezczyzny to moj bral ten fertiman I wyniki nic się nie poprawiły lepsze efekty były po androvicie i salfazinie