Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
eve87 wrote:Dziewczyny, nie nadrobię za co przepraszam,ale mam juz Malutka osob siebie
zostawili nas wczoraj na obserwacji, podpięli drugi raz ktg,na którym wyszły skurcze.Ja ich nie czułam,ale polezalam jeszcze trochę, rozwarcie sie zrobiło na dwa palce, wody zaczęły sie sączyć i w koncu poczułam tez skurcze, choc nadal delikatnie. Tak wiec zabrali nas na sale i zrobili CC. Położna powiedziała,ze szkoda ze miednicowe położenie bo ładny poród by był. Niemniej o 21:55 na świat przyszła moja córcia, 2850g i 55cm szczęścia
pierwsza wspólna noc za nami, prawie cała przespana i teraz ja tatuś uśpił znowu a ja dochodzę do siebie.
ucaluj coreczke od forumowej cioci :* niech sie dziewczyna zdrowo rozwija i bedzie tak spokojna jak pierwszej nocy
Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
No w koncu nadtobilam posty od soboty naprodukowalyscie ze hej
ale jak sie nie ma czasu to trzeba nadtabiac
Karcia trzymaj sie tam i dochodz szybko do siebie. I strzel meza mocno w glowe zeby mu szara komorka sie odbila i zaczela mysleczona w szpiralu a ten dalej sie awanturuje upatciuch
Makumba gratuluje coreczki
Asiastokrota pieknie to ujelas ten ostatni wpis o rozgorzalej dyskusji jestem tego samego zdania
Laura cale szczescie ze to nie hiperka
Laura Ena piekny wynik 6 zarodkow cudownie
Trzymam kciuki za czwartek
Emilka super ze jestes zadowolona z wizyty. Chyba sie nasluchalas jak ja od dr D oni wogole sa na anty jesli chodzi o immunologie. Dobrze ze jest plan i nakierowanie na wybrane badania.
Jeski moge tylko cos doradzic jak juz bedziesz robic te badania to zrob sobie chociaz Ana1 test przesiewowy dla pewnosci przed kolejnym transferem.
Jagoda trzymam mocno kciuki zeby jednak to bylo ostatnie uiu a skoro pecherzyki nie pekly to probujcie jeszcze uprzyjemnic ta prpcedureasiastokrota, eni33, Makumba, Karcia lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu zobaczymy jak wyjdą wyniki. Wtedy będę myśleć o innych badaniach lub tez nie. Ale dziękuję za radę bo może sie przydać. Powiedz mi jeszcze co wtedy jeli te ana1 wyszlyby źle?Będziesz szczęśliwa- powiedziało życie ale najpierw nauczę Cie być silną ❤❤
-
Makumba wrote:Spoko. Ale facet na bank jest przeciwko?
Niee, nawet nic mu nie mowilam. Corka naszych znajomych ma tak na imie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 23:12
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ja wlasnie dzis odebralam wyniki badan i tak:
Bialko s i bialko c w normie
Antykoagulant toczniowy ujemny
B-2 glikoproteina ujemna
Przeciwciala antykardiolipinowe ujemne
Wiec zespolu antyfosfolipidowego brak
Niestety Ana1 dodatnie jutro dozlecenie na ana2 i mam chyba odpowiedz czemu nie bylo zagniezdzenia
Teraz to juz bez encortonu nie podejde mam nadzieje ze dr D nie bedzie sie w tej sytuacji sprzeciwialmalgos741, sonia86, Makumba lubią tę wiadomość
-
e_mil_ka wrote:Gosiu a to te badania miałaś przez kogo zlecone?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 07:13
sonia86, e_mil_ka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
J_agoda wrote:Gosiu mąż miał wczoraj bardzo słabe parametry, ale może coś tam trzeba będzie poprawić
.
W ogóle mam kontrole we środę właśnie u dr D