Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Makumba mi się bardzo podoba Blanka ale z racji tego że moja kuzynka dała tak na imię swojej córce to nie dam tego imienia swojej ale za to Twojej mogę to imię odstąpić
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Jezu Asia, aleś dzielna. Mi tak wszystko smakuje, że po prostu jem
Jakie to imię ma mąż?
Dużo jest ładnych Maja Marysia Hania Amelia Oliwa Antosia -
e_mil_ka wrote:Małgoś jak masz solone Laysy to ja bym poprosiła.
e_mil_ka, Makumba lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyJ_agoda wrote:Nic nie powiem, bo mnie Makumba opierniczy.
Pęcherzyki bez zmian, nie urosły, nie pękły, nasienie słabe. Lepiej się nie nastawiać, sam dr też mówił, że może być ciężko.
Makumba - dziewczynaMoje marzenie
Makumba lubi tę wiadomość
-
Makumba wrote:Jezu Asia, aleś dzielna. Mi tak wszystko smakuje, że po prostu jem
Jakie to imię ma mąż?
Musze przez ta cholerna glukoze.
Ana, no tak przed badaniem jeszcze wszystko wolno.
Maz sobie wydumal Michalina po swojej babci.Makumba lubi tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Ena wrote:Ja już kilka razy byłam u dr R i na podstawie moich obserwacji wynika, że on jakoś dziwnie te pomiary robi - zawsze zaniża. Myślę, że na pewno coś u ciebie pęcherzyki urosły.
Makumba - dziewczynaMoje marzenie
Zgadzam sie z Eną co do dr R z tymi pomiarami. U niego zawsze endo miałam mniejsze niż na poprzedniej wizycie. -
My sobie wymyśliliśmy Michalina a dla chłopca Adaś...
e_mil_ka, ana1122, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Asia08 wrote:Musze przez ta cholerna glukoze.
Ana, no tak przed badaniem jeszcze wszystko wolno.
Maz sobie wydumal Michalina po swojej babci.
Można tak powiedzieć że wszystko wolno. ja już ograniczam I już ponad 95 nie chce mieć. Zobaczymy co dalej wyjdzie -
Dobrze trochę mnie uspokoiłyście, będzie co będzie.
Asia08 współczuję cukrzycy, teoretyczmie fajny czas na bezkarne jedzenie a tu zonk.
Makumba no ja mam swoje typy, ale chyba z takich podpowiedzi nie będziesz korzystać? W sensie, że nie chcę jakimiś tam pomysłami Ci się narzucać.Marzenia się spełnia -
asiastokrota wrote:My sobie wymyśliliśmy Michalina a dla chłopca Adaś...
asiastokrota lubi tę wiadomość
-
Właśnie mnie olśniło nasze dziecko nie chce się nazywać Michalina ani Adaś dlatego łobuz/łobuziara nie chce się u nas zjawić
e_mil_ka, Asia08, malgos741, nadziejka88, Ena lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Monisiek wrote:masakra - ja wciąż na diecie, a Wy tu o chipsach i innych ptasich mleczkach
ale już 12 kg mniej
w związku z katowaniem się była pierś z kurczaka z grilla, nie urwało mi, niestety ... niczego
Asia
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc