Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ale fajnie na forum hurra!
Eve ❤️ Kur... Co tak szybko, jaaacieeee!!!!
U nas dziewczynka! Tak jak chcieliśmy. Zdrowa! Wszystko gra
Uffffffffff..........
sonia86, J_agoda, Izaura, polopiryna, malgos741, asiastokrota, ana1122, Asia08, Gosia321, nadziejka88, eni33, asia-m-b lubią tę wiadomość

-
Nic nie powiem, bo mnie Makumba opierniczy.e_mil_ka wrote:Jagoda przecież ty za 14 dni będziesz w ciąży co ty gadasz
Pęcherzyki bez zmian, nie urosły, nie pękły, nasienie słabe. Lepiej się nie nastawiać, sam dr też mówił, że może być ciężko
.
Makumba lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia
-
Nie rób mi ochoty! W poście nie jem słodyczy, co najwyżej naleśniki bym mogła zrobić, ale chyba dzisiaj powinnam leżeć, dr kazał leżeć nie szaleć dzisiaj.e_mil_ka wrote:a ja mam dzis rozpustę na kolacje
Buła z nutellą haha i do tego kakao mniam. nie miałam na nic innego ochoty dziśMarzenia się spełnia
-
J_agoda wrote:Nic nie powiem, bo mnie Makumba opierniczy.
Pęcherzyki bez zmian, nie urosły, nie pękły, nasienie słabe. Lepiej się nie nastawiać, sam dr też mówił, że może być ciężko
.
A na peknięcie ovitrelle nie miałaś?
I tak trzymamy kciuki a jeśli się nie uda to chcecie zdecydować sie na ivf?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 19:40
-
nick nieaktualny
-
A ja właśnie zjadłam wielkiego soczystego domowego zrobionego przez męża hamburgera mniam mniam
Izaura, Makumba, e_mil_ka, malgos741, Gosia321, polopiryna lubią tę wiadomość
Asia

Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui

4 próby ivf

IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc
-
O Boze, jak ja bym zjadla nutelle i hamburgera i popila cola... A nie moge. ;(
Makumba, fajnie.
Makumba, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."

06.04.2016 I iui
14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui 
-
Ja dziś też zaszalałam. Zapiekanka była:-)Asia08 wrote:O Boze, jak ja bym zjadla nutelle i hamburgera i popila cola... A nie moge. ;(
Makumba, fajnie.
Makumba, e_mil_ka, malgos741 lubią tę wiadomość