Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
13: Eve87 - na świat przyszla IGA!
14: J_agoda - II iui
15; ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
-
sonia86 wrote:Wojciech, wczoraj u niego byłam i jestem bardzo zadowolona z jego podejścia, wyobraźcie sobie że pamiętał że byłam już raz u niego w grudniu, mile to bardzo,zwlaszcza że w artemidzie mało któremu lekarzowi się to zdarza, wszystkim od początku trzeba przedstawiać swoj przypadek.
, i mam podobne odczucia, tez mnie zapamiętał.
Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnyEve gratuluję
Czyli 5 dni w szpitalu i do domu. Szybka akcja.
Laura - dobrze, że lepiej i widmo hiperki zostało w tyle. Niech mąż skacze przy tobie
Asiastokrotka - fajnie, że się wszystko wyjaśniło i znowu jesteśmy wszystkie na dobre i złe.
A tak sobie myślę, że na pewno nas wiele osób podczytuje tylko szkoda, że nie nie dołączają do nas.
Ja mam jutro wizytę - 10 dc i ciekawe co tam z tą owulacją...asiastokrota, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Lura82 wrote:Dziewczyny, a czy mowilysmy wam, ze w sobotę przy naszych punkcjach byla dr S. ?
Moze juz sie szykuja do zaczescia punkcji i transferow w Olsztynie.Asia08, e_mil_ka, ana1122, malgos741, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
asiastokrota wrote:Jak ona jajników nie umie znaleźć, pęcherzyków policzyć...
I nie dosiega.e_mil_ka, asiastokrota lubią tę wiadomość
"Jeszcze będzie pięknie, mimo wszystko. Tylko załóż wygodne buty, bo masz do przejścia całe życie."
06.04.2016 I iui14.05.2016 II iui
21.06.2016 III iui
-
Eve gratulacje:) i apropo imion to my tez chcemy mieć córkę Igę a synek Olaf, Aleksander albo Miłosz.
Jagoda jak tam po iui? Dr R sie sprawdził?
A do tematu nauki pani dr S punkcji to chyba sie nie wypowiem albo może sie wypowiemja bym chyba zgody nie podpisała
musieli by ściągnąć innego lekarza gdyby ona miała robic punkcję.
Do popołudnia mnie nie bylo a czytania prawie trzy strony
Sorki Asiastokrota bo to po części przeze mnie ta dyskusja wyszła chybaobiecuje ze postaram sie juz nie narzekać.