Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny to pocieszające, bo jak usłyszałam, że jutro znowu inny lekarz, to lekko się podlamalamn - bo już nie wiem, który to z rzędu. Nie wiem czy tak macie, ale o ile np okulista czy tam chirurg to rozumiem, że każdy może byc inny, ale jakos ginekologa wolałabym jednego, max 2, a to będzie 6 w Artemidzie. Dziwne uczucie
Makumba Ty mnie kobieto nie stresuj, zawsze mi się wydawało że iui to chyba każdy ginekolog potrafi.
Mam na szczęście tyle pracy, że nie będę miała czasu, by myśleć. Wciąż za kołkiem, dużo jeżdżę, może to złe ze względu na starania, ale dobre na głowę.
Miłego dnia ! Śmigam do fryzjera, potem jedziemy do Olsztyna.Makumba lubi tę wiadomość
Marzenia się spełnia -
nick nieaktualnyMakumba wrote:Ena - dwa miesiące????????? Wtf???
Jagoda to trzymamy kciuki za Ciebie i pozytywną moc dr R.Makumba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jagoda trzymam kciuki.
-
Ena wrote:Tak tak. Dr W stwierdził, że coś jest nie hallo z przepływami i brzuszek małej słabiej przyrastał.
Nadal mnie brzuch pobolewa ale czuje, ze zyje. Dzis mogę juz chodzic. Choc i tak leze jak księżniczka, a mąż odwala brudna robote w domu .22.03.2017 beta hcg 34 10.04.2017 ❤
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja jak sie czułam dobrze to dzisiaj doslownie godzine temu zlapal mnie taki ból jajnikow ze z wanny wyjsc nie moglam i odrazu nospa i do luzka. To byl straszny bol. Jeszcze leze bo cos tam cmi. Wczoraj wzielam ten acard. A moze to od niego bo skoro dziala roskurczajaco na miesnie. Mam nadzieje ze sie nie powtórzy bo musze isc do pracy. A jak to jest z nospa po transwerze? Ile razy dziennie? A i pytanie skoro mam napisane ze lutinus 3 razy po 1 to rozkladacie to na cala dobe czy w ciagu dnia. Bo ja bralam o 9 o 15 i o 21 i nie wiem czy dobrze. Doradzcie.
-
nick nieaktualny
-
słomka :) wrote:Powiedźcie jak ma na imię dr Zdanowicz?
J_agoda lubi tę wiadomość
3 lata starań, niepłodność idiopatyczna
Wrzesień 2016 - punkcja, hiperka, 3 mrozaki
Luty 2017 transfer blastki 2aa.....
-
Izaura nie zamierzam odpoczywać od forum. Tak dla wyjaśnienia,mój wczorajszy wpis dotyczył tego co napisały Emilka i Małgoś o tym, że zostaną same na forum bez ciąży. Chciałam wyrazić swoje zdanie, jak się okazało nie tylko moje.Moim celem nie było narzekanie, że mi się nie udaje a Wy jesteście w ciąży. Ja już nie płaczę w poduszkę jak ktoś zaciąży, ten etap mam za sobą. Cieszę się z każdej ciąży i zdrowo narodzonego bobasa bo wiem jakie to szczęście że komuś się udało. Ten problem ma ogromna skalę i trzeba się cieszyć a nie być złym i zazdrosnym. Ana1122 bardzo zabolał mnie twój wpis że "jak nie chcemy to nie musimy czytać" i że "możemy omijać twoje wpisy". Uwielbiam was czytać, temat zgagi mnie dotyczy, rozstępy też mam, wasze dyskusje na temat " jak bardzo włochate" będą wasze bobasy doprowadzają mnie do łez. Nie uważam że forum jest tylko dla osób starających się, jest dla nas wszystkich. Nigdy nawet przez myśl mi nie przeszło że ciężarne powinny sie gdzieś przenieść (inny wątek, forum, strona). Nie było moim celem rozkręcać dyskusji ani sie z nikim kłócić. Staraczki zrozumiały mój wpis a ciężarne odebrały go jako atak na siebie- nie rozumiem dlaczego. Makumba jak wpadłaś na głupi pomysł żeby się przenieść byłam jedna z osób, która protestowała. Nie musisz sie 'zachowywać'. Twoja wolność wypowiedzi nie została tu przez nikogo ograniczona. Wczoraj byłam na was zła, potem ryczałam, było mi źle i smutno.Zostałam nie zrozumiana, przekręciłyście mojego posta. Wyciągnełyście wnioski jakich w nim nie było. Wytworzyła się dyskusja której nie chciałam. Nie zamierzam znikać z forum bo was uwielbiam WSZYSTKIE, czytam was WSZYSTKIE, trzymam kciuki za WSZYSTKIE. Koniec wypocin
Fionka, malgos741, Izaura, nadziejka88, Asia08, Monisiek, J_agoda, e_mil_ka, Makumba, Gosia321 lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc -
Po prostu musimy ponarzekać i komuś się wyżalić... a komu? właśnie Wam
asiastokrota, J_agoda lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Po prostu musimy ponarzekać i komuś się wyżalić... a komu? właśnie Wam
malgos741, J_agoda lubią tę wiadomość
Asia
Starania od 2010r., Niepłodność idiopatyczna, Mutacja MTHFR C677T, A1298C heterozygotyczna
4 x iui
4 próby ivf
IX/2015 - ivf- ciąża- strata w 9tc