Artemida Olsztyn
-
WIADOMOŚĆ
-
asiastokrota wrote:Dokładnie TAK
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 09:41
asiastokrota, malgos741, sonia86, Makumba lubią tę wiadomość
-
Styczeń
19: Asia-m-b - na świat przyszedł JAŚ!
Luty
02: Leo - na świat przyszedł JERZYK!
Marzec
01: J_agoda - testowanie po iui
03: tera83 wizyta
06: eni -wizyta
08: eni -wizyta
10: eni -wizyta
11: J_agoda - wizyta
11: eni33 - punkcja
11: Lura82 - punkcja
14: J_agoda - II iui
15; ona84 - wizyta
16: eni - transfer
16: Lura82 - transfer
22: Asia08 - wizyta
24: asiastokrota - histeroskopia
26: eve87 termin porodu
Kwiecień
07: nadziejka88 - wizyta
xx: Malgos741 - podejście do ivf
xx: nadziejka88 - histeroskopia
Xx: Izaura - podejście do crio
Czerwiec
29: Asia08 - termin porodu
29: polopiryna - termin porodu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2017, 11:26
-
nick nieaktualnyAsiu tylko dodam ze ja Cię zrozumialam w 100% i nawet sibie myslalam o Tobie ze jest Ci po prostu przykro, tez mi się nie spodobały pewne wpisy. Ale tak jak piszesz jesteśmy tu wszystkie pi to aby sie wspierać i wymieniac doświadczeniami. Wszystkie nas łączy jedno- walka o Cud!
asiastokrota, malgos741 lubią tę wiadomość
-
pozwoliłam sobie uzupełnić kalendarz na tyle, na ile pamiętałam. Jeśli kogos pominełam lub przekręciłam to proszę o edycję. Uni33 i Lura82 rozumiem że dalej czekacie na tranfer w czwartek i tutaj nic się nie zmieniło. Jak się czujecie, czy bóle już przeszły?
J_agoda powodzenia dzisiaj, oby było na niepęknietych tym razem.Makumba lubi tę wiadomość
-
O kurcze staram się zaglądać na bieżąco ale patrzę jeden dzień przekroju a do nadrobienia....
Ja tam nie wnikam co i jak porostu lubię Was czytać i czytam a nawet czasami coś napiszę, choć z Jerzym na ręku ciężko
A tak z innej beczki, wiem że kalendarz leci ale czy mogę mieć prośbę? np.w możecie lutym 3.02 wpisać mojego Jurka? Tak pomyślałam...ana1122, Makumba lubią tę wiadomość
-
Asiastokrota
ja doskonale zrozumiałam wydźwięk Twojej wypowiedzi
chyba rzeczywiście tak było, że nie została ona zrozumiana i stąd nerwowa atmosfera (a nie o to chodziło)
ja też wszystkim kibicuję, trzymam kciuki
i wszystkim życzę powodzenia
musi sie udać!!!
asiastokrota, Makumba, malgos741 lubią tę wiadomość
Monisiek -
Dziewczyny, nie nadrobię za co przepraszam,ale mam juz Malutka osob siebie
zostawili nas wczoraj na obserwacji, podpięli drugi raz ktg,na którym wyszły skurcze.Ja ich nie czułam,ale polezalam jeszcze trochę, rozwarcie sie zrobiło na dwa palce, wody zaczęły sie sączyć i w koncu poczułam tez skurcze, choc nadal delikatnie. Tak wiec zabrali nas na sale i zrobili CC. Położna powiedziała,ze szkoda ze miednicowe położenie bo ładny poród by był. Niemniej o 21:55 na świat przyszła moja córcia, 2850g i 55cm szczęścia
pierwsza wspólna noc za nami, prawie cała przespana i teraz ja tatuś uśpił znowu a ja dochodzę do siebie.
Lura82, Izaura, Asia08, ana1122, asiastokrota, polopiryna, nadziejka88, sonia86, TERA83, eni33, leo, Makumba, malgos741, Fionka, asia-m-b lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny