Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Milka90 wrote:Od jutra zaczynam letrozol , cykl ostatniej szansy ...
Inaczej muszę szukać pomocy w innym miejscu,bo siły mi się już kończą i co gorsze nadzieja
Jeśli nick to też Twój rocznik, to młoda jeszcze jesteś, nie możesz tak tracić nadziei, bo jeszcze wszystko przed Toba, a najwazniejsze jest nastawienie psychiczne:)
pamietaj że myśli ksztaltuja życie co my niektóre "babcie" niemalże mamy powiedzieć ? ja poszłam na luzka na ostatnią prostą na nic już nie liczylam i stał sie cud czego Tobie również życzę !Poziomka, Rudzik1, Marzena lubią tę wiadomość
👶 -
nick nieaktualnyBadanie robiła mi dr Rybak- Krzyszkowska w 12 tydzien i 5 dzień. Dodatkowo robiłam test krwi papa. Milka Megi ma rację ja po pierwszym nieudanym IVf załamałam się a do drugiego podeszłam z nastawieniem co ma być to bedzie, generalnie ustalilam z mężem i dr, że podchodzimy do AZ. W momencie kiedy beta słabo przyrastał a i dr zadzwonił mówiąc "przykro mi to jest ciąża biochemiczna, ale proszę powtórzyc beta za dwa dnia dla pewności" to jest z wtedy umówiłam się na AZ i nagle cud beta zaczęła rosnąć. Milka moze rzeczywiście trzeba trochę odpuścić.... trzymam kciuki...
Megii_81, Wilga, Marzena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudzik1 wrote:Poziomka gratulacje! Bardzo się cieszę, że u dzidziusia wszystko w porządku
Z tym ciśnieniem to wcześniej też miałaś problemy, czy dopiero w ciąży zaczęło Ci tak skakać? -
Poziomka wrote:Badanie robiła mi dr Rybak- Krzyszkowska w 12 tydzien i 5 dzień. Dodatkowo robiłam test krwi papa. Milka Megi ma rację ja po pierwszym nieudanym IVf załamałam się a do drugiego podeszłam z nastawieniem co ma być to bedzie, generalnie ustalilam z mężem i dr, że podchodzimy do AZ. W momencie kiedy beta słabo przyrastał a i dr zadzwonił mówiąc "przykro mi to jest ciąża biochemiczna, ale proszę powtórzyc beta za dwa dnia dla pewności" to jest z wtedy umówiłam się na AZ i nagle cud beta zaczęła rosnąć. Milka moze rzeczywiście trzeba trochę odpuścić.... trzymam kciuki...
Dziękuje za info, dopytuję sie jak głupia, ale każdy co innego radzi zwłaszcza nie po iv, a jednak wiek, iv mnie stresuje i chciałbym jak najlepiej postąpićWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2020, 21:54
👶 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoziomka wrote:Badanie robiła mi dr Rybak- Krzyszkowska w 12 tydzien i 5 dzień. Dodatkowo robiłam test krwi papa. Milka Megi ma rację ja po pierwszym nieudanym IVf załamałam się a do drugiego podeszłam z nastawieniem co ma być to bedzie, generalnie ustalilam z mężem i dr, że podchodzimy do AZ. W momencie kiedy beta słabo przyrastał a i dr zadzwonił mówiąc "przykro mi to jest ciąża biochemiczna, ale proszę powtórzyc beta za dwa dnia dla pewności" to jest z wtedy umówiłam się na AZ i nagle cud beta zaczęła rosnąć. Milka moze rzeczywiście trzeba trochę odpuścić.... trzymam kciuki...
-
nick nieaktualnyMegii_81 wrote:Jeśli nick to też Twój rocznik, to młoda jeszcze jesteś, nie możesz tak tracić nadziei, bo jeszcze wszystko przed Toba, a najwazniejsze jest nastawienie psychiczne:)
pamietaj że myśli ksztaltuja życie co my niektóre "babcie" niemalże mamy powiedzieć ? ja poszłam na luzka na ostatnią prostą na nic już nie liczylam i stał sie cud czego Tobie również życzę !Megii_81 lubi tę wiadomość
-
Anuśla wrote:Misia a masz jakis link? Nie moge znalezc tych warsztatow.
Na dniach informacje pojawią się na stronie internetowej Artvimedu i na Facebooku. Śledź proszę, bo nie wiem kiedy dokładnie wrzucą.01.2020 dziewczynka 😍
06.2022 dziewczynka 😍
Mamy jeszcze ❄️❄️, cdn. -
kimo4ka wrote:Poziomka, cieszę się że z dzidzia wszystko w porządku 😀. Ja też po polowkowych😊 Córeczka ma 284 gramy 😊 Wszystko w normie.
A w ktorym dniu bylas dokladnie? Ciesze sie, ze wszystko dobrze
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Kid daj znac jak beta.
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
nick nieaktualnyA ja nadal nie mam dobrych wieści. Jestem po wizycie i łożysko nic się nie podniosło, wiec juz tak zostanie. Jest centralnie przodujace czyli najgorsza opcja. W każdej chwili może być krwawienie, a wtedy szybko do szpitala. Ponadto trzeba mi podać sterydy na rozwój płuc u dziecka na wypadek przedwczesnego porodu. Moja gin skierowała mnie do prof Hurasa, jest szefem kliniki na Kopernika i specjalistą od ciąż wysokiego ryzyka i on będzie decydował co dalej, kiedy mnie hospitalizowac na podanie sterydow itd.. Już się do niego Umowilam prywatnie, bo w klinice na Kopernika ponoc czeka się po 5- 6 godzin w kolejce.
-
JuliaM wrote:Dziewczyny, jeżeli pojawiła się jasno-czerwona plama w południe a okres rozkręcił się wieczorem lub następnego dnia z rana to od kiedy mam liczyć pierwszy dzień cyklu i zaczynać stymulację?
JuliaM lubi tę wiadomość
kimo4ka