Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
evkill wrote:Aga jesteś?
sorry, pochłonęła mnie praca ;] Odpisałam Ci na priv23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
edloteh wrote:Dziewczyny, jak ktoś z okolic Krakowa to głosujcie
Przekażcie tez dalej jak możecie.
https://www.bo.malopolska.pl/index.php/glosowanie
można zagłosować m.in na zadanie KRK17 "In vitro dla Małopolski -
Program pilotażowy", czyli jednorazowe dofinasowanie do zabiegu in vitro dla ok. 60 par w wysokości 5 tys. zł23.10.2019 urodził się Władek ❤️
starania od 2016: PCO, KIR AA, teratozoospermia, 2017 - 4x IUIICSI 1 - 01.2018
ICSI 2 - 08.2018
IMSI 3 - 01.2019 - 27.01 szczęśliwy transfer! -
Cześć dziewczyny. Mam pytanie, może się orientujecie bo dziś artvimed nieczynne. Czy badania robione 28.03 i 9.04.2018 są ważne do końca września czy co do dnia czyli 9.09? Chcemy podejść do kolejnej iui i nie wiem czy się uda jeszcze w tymi wynikami, a kolejne badanie mogłabym zrobić dopiero w poniedziałek i nie wiem czy wynik by był na piątek na chlamydie.Starania od 2015 r.
31 lat
2017 AMH 1,6
2019 AMH 0,8
2020 AMH 1,23
KIRY bx
08.2017 sono HSG- lewy jajowody drozny, prawy niewiadomo.
02.2018 histeroskopia- oba jajowody drożne.
3 x iui nieudane.
Mąż- słabe nasienie
11. 2018 - pierwsze ivf nieudane. Artvimed
03.2019 - drugie ivf nieudane. Artvimed
10.2019 dr Przybycień - trzecie ivf nieudane. Macierzyństwo
11.2020 stymulacja do ivf w Eurofertil w Czechach- brak komórek
KD Eurofertil Ostrava
ET 29.04.2021r. I transfer
Beta➡️
7dpt 68,8
9dpt 266
12dpt 686
14dpt 965
19dpt 3554
23dpt jest ❤ (6 +1)
Cudzie trwaj...
✊✊✊✊
Czekamy na córeczkę ❤
Mamy jeszcze ❄❄❄❄
-
frustratio wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie, może się orientujecie bo dziś artvimed nieczynne. Czy badania robione 28.03 i 9.04.2018 są ważne do końca września czy co do dnia czyli 9.09? Chcemy podejść do kolejnej iui i nie wiem czy się uda jeszcze w tymi wynikami, a kolejne badanie mogłabym zrobić dopiero w poniedziałek i nie wiem czy wynik by był na piątek na chlamydie.
To wszystko zależy jakie badania? chodzi i wirusy? -
nick nieaktualnyfrustratio wrote:Cześć dziewczyny. Mam pytanie, może się orientujecie bo dziś artvimed nieczynne. Czy badania robione 28.03 i 9.04.2018 są ważne do końca września czy co do dnia czyli 9.09? Chcemy podejść do kolejnej iui i nie wiem czy się uda jeszcze w tymi wynikami, a kolejne badanie mogłabym zrobić dopiero w poniedziałek i nie wiem czy wynik by był na piątek na chlamydie.
Witam też resztę dziewczyn
Frustratio Czy podchodzisz do IUI u dr Ch.?
Niebawem będę miała histero w szpitalu i zastanawiam się, czy po zabiegu iść do dr Ch.na kolejne IUI. Poprzednie miałam w innej klinice w innym mieście (choć jestem z Krk), aktualnie byłam na paru wizytach w innej krakowskiej klinice, ale nie wiem czy tam zostanę... -
Cześć Dziewczyny,
zaczynam niedługo starania o kolejne dziecko ...Dzięki dr Chrostowskiemu moja córeczka ma 2,5 roczku
Jestem dobrej myśli, choć moje szanse na powodzenie znacznie spadły...między innymi z racji wieku ( prawie 40 lat ), ogólnie słabo się stymulowałam itp.
W przyszłym tygodniu mam USG i mam nadzieję, że zaczniemy całą procedurę ( obecnie jestem na tabletkach antykoncepcyjnych w celu wyciszenia jajników ).
Postaram się znaleźć czas na poczytanie wstecz co u Was
Tymczasem życzę powodzenia!
-
Różyczka wrote:Cześć Dziewczyny,
zaczynam niedługo starania o kolejne dziecko ...Dzięki dr Chrostowskiemu moja córeczka ma 2,5 roczku
Jestem dobrej myśli, choć moje szanse na powodzenie znacznie spadły...między innymi z racji wieku ( prawie 40 lat ), ogólnie słabo się stymulowałam itp.
W przyszłym tygodniu mam USG i mam nadzieję, że zaczniemy całą procedurę ( obecnie jestem na tabletkach antykoncepcyjnych w celu wyciszenia jajników ).
Postaram się znaleźć czas na poczytanie wstecz co u Was
Tymczasem życzę powodzenia!
powodzenia w takim razietrzeba wierzyć, że się uda.
Masz ogromne szczęście, że masz już 1 dzieciątkoRóżyczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczyny. Czy orientujecie sie, czy w Artvimed wykonywane są inseminacje w niedzielę? Pojutrze zaczynam stymulacje do mojej trzeciej IUI, jesli sie nie uda to in vitro. przenioslam sie z Macierzyństwa, mam nadzieję ze to dobra decyzja
choc zaskakuje mnie, ze klinika dosc czesto jest nieczynna... w tamtym miesiącu musialam z tego powodu odwołać IUI... no i ogólnie wlasnie zastanawiam się co jesli TEN dzien wypadnie w niedzielę? W macierzyństwie mialam robiona IUI w niedziele, a jak jest tutaj?
PozdrawiamWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 23:20
Aragorn lubi tę wiadomość
-
Witam Was!
Jestem tutaj nowa. Po 16 miesiącach bezowocnych starań o dzidziusia postanowiłam zapisać się do kliniki Artvimed - w poniedziałek mamy wizytę u dr Pietrusa. Dlatego chciałam zasięgnąć Waszej opinii odnośnie tego lekarza? Czy jest dobrym specjalistą w leczeniu niepłodności? Czy któraś z Was zaciążyła z pomocą medyczną Pana doktora Pietrusa? Niestety rejestracja do dr Chrostowskiego jest zawieszona do końca października.11.2014 - narodziny Maciusia;
06.2017 - rozpoczęcie starań o rodzeństwo dla syna;
Moje wyniki - OK
Wyniki męża - zła morfologia nasienia, wysokie antyTPO;
08.2018 - badanie HSG (wynik: oba jajowody drożne, światło macicy prawidłowe)
Walczymy dalej o rodzeństwo... -
nick nieaktualny...Sprężynka... wrote:Witam Was!
Jestem tutaj nowa. Po 16 miesiącach bezowocnych starań o dzidziusia postanowiłam zapisać się do kliniki Artvimed - w poniedziałek mamy wizytę u dr Pietrusa. Dlatego chciałam zasięgnąć Waszej opinii odnośnie tego lekarza? Czy jest dobrym specjalistą w leczeniu niepłodności? Czy któraś z Was zaciążyła z pomocą medyczną Pana doktora Pietrusa? Niestety rejestracja do dr Chrostowskiego jest zawieszona do końca października....Sprężynka... lubi tę wiadomość
-
Selina wrote:Chodziłam do niego pół roku, ale nie w Artvimedzie. Jak dla mnie w ale nie wnikalt w przyczynę niepowodzeń z niewiele zlecalz miałam wrażenie na każdej wizycie jakby chciał mnie spławić. Aczkolwiek to było ponad rok temu. Może w klinice mają inne standardy
Selina dzięki za informacje. Do wizyty już coraz bliżej. Zobaczę jakie na mnie odniesie wrażenie - i doktor i ogólnie klinika.
A można wiedzieć w jakiej klinice się obecnie leczysz i czy polecasz ?
11.2014 - narodziny Maciusia;
Moje wyniki - OK
nick nieaktualny...Sprężynka... wrote:Selina dzięki za informacje. Do wizyty już coraz bliżej. Zobaczę jakie na mnie odniesie wrażenie - i doktor i ogólnie klinika.
A można wiedzieć w jakiej klinice się obecnie leczysz i czy polecasz ?Jestem w klinice P. też w Krk, ale wylądowałam tu przypadkiemw sumie. Leczyłam sie wczesniej w Invimed w Ktw i byłam naprawde zadowolona. Jednak po 3 nieudanych IUI nie mielismy juz siły i czasu też na dojazdy do Kato. Tam mają zupełnie inne podejscie niz w krakowskich klinikach (byłam też na 1 wizycie w M.) Jak słysze o ivf na 1-2 wizycie, to mi słabo. Nie mamy wyników pod ivf i nie pojde na skroty. Dla lekarzy to najlepszy zarobek. Jakby ivf było dla nas jedynym wyjsciem, to tak, poszlibyśmy.
Teraz jednak czekam na wyniki histopatologii, bo jestem po histeroskopii (usunięto mi polipa i pobrano biopsję endo do badania, bo mozliwe, ze jest polipowate albo jest stan zapalny). Miałam na Kopernika u super lekarza, ma tez pojecie o niepłodnosci, ale nie leczy w zadnej z klinik. Narazie skonsultuje z nim wynik histopato i zobaczę co nam zaproponuje dalej i u kogoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 21:12
-
nick nieaktualny...Sprężynka... wrote:Selina dzięki za informacje. Do wizyty już coraz bliżej. Zobaczę jakie na mnie odniesie wrażenie - i doktor i ogólnie klinika.
A można wiedzieć w jakiej klinice się obecnie leczysz i czy polecasz ? -
Hercia35 wrote:Hej. Ja bylam dzis na drugiej wizycie w artvimed, jutro bede miala tam trzecią inseminacje. Poki co jestem u dr Chrostowskiego. Sama jeszcze nie wiem co myśleć o tej klinice. Wczesniej bylam kilka razy w Macierzyństwie.11.2014 - narodziny Maciusia;
Moje wyniki - OK
nick nieaktualnySprężynka, Ogolnie jest roznica miedzy tymi klinikami. Jesli bylas w Macierzyństwie, czy choćby Parens to wiesz o czym mówię. Natomiast jesli chodzi o samą IUI to nie ma większej roznicy. Ja mysle to bardziej zależy jaki lekarz a nie jaka klinika. Czuję sie ok, podeszlam teraz do tego na luzie ale jakoś nie mam większych nadziei. Wiem, ze to tylko droga do in vitro. A Ty jesteś z krakowa? Kiedy masz wizytę? Ja jutro lub we wt jade do dr na usg sprawdzić czy pęcherzyk pękł.
-
Witam. Jestem tu nowa. Czy mogłaby któraś z was napisać cenę in vitro w Artvimed krótkim protokołem i czy płaci ci się wszystko na raz czy oddzielnieSynek 2016❤️walczymy o rodzeństwo
PCOS
Mąż Azoospermia
3x iui
24.11.2018 krótki protokół(30 pobranych komórek-18 dojrzałych, 12 zamrozonych6zaplodnionych)3 zarodki
24.11.2018 hiperka
11.12.2018 transfer od.
12.01.transfer od.
04.02.transfer od.
14.03.2019transfer 4.2.2❄️
19.03. 5dpt beta 8
21.03 7dpt beta 37
23.03 9dpt 163 😍
04.04. 21dpt 9917 🤗
10.04 27dpt ❤️
21.11.2019 córeczka😍
Zostały 2 ❄️❄️
-
AniaT wrote:Lipa jeżeli chodzi o Artvimed to: wirusy wszystkie, chlamydia, aktualna cytologia, wymaz z szyjki macicy, różyczka.
W domu mam dokładna listę to najwyżej jak wrócę z pracy to mogę sprawdzić.