Artvimed Kraków In Vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Poziomka wrote:Na tym etapie to jeszcze trudno o jakieś decyzje. Zobaczymy ile się uda zapłodnić i jakiej klasy będą. Z drugiej strony gdzieś "z tyłu głowy" mam różne dylematy moralne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 21:01
-
Poziomka wrote:Na tym etapie to jeszcze trudno o jakieś decyzje. Zobaczymy ile się uda zapłodnić i jakiej klasy będą. Z drugiej strony gdzieś "z tyłu głowy" mam różne dylematy moralne...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 maja 2019, 21:10
-
nick nieaktualny
-
Poziomko ja tez miałam mnóstwo watpliwości... najbardziej przeraziło mnie jak przeczytałam te wszystkie dokumenty do ivf... jakoś mnie ich treść przestraszyła... pozniej nerwy związane ze stymulacja, punkcja, transferem No i teraz... za każdym razem strach ogromny a pozniej niesamowita radość...
w tym momencie wiem i niezależnie od tego jak skończy sie moja ,,przygoda” z ivf ze warto!!! Nie wahajcie sie... ivf przynosi szczęście;)mnie przyniósł mały cud na który czekałam tyle lat😍 i mam nadzieje, ze zostanie ze mna na 9 miesięcy✊🏻Wombat, Marzena, Misia28, Atoata lubią tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Rudzik1 wrote:Julowa dawno się nie odzywała, ciekawe co u niej.
Co u mnie?
Czekam na wizytę u endokrynolog w poniedziałek i na @. Zapisuje się do Ch. Na monitoring i jedziemy z transferem ...
A tak na poważnie to TSH skacze mi jak porypane.... dawka leku cały czas taka sama a wyniki różne, nie wiem czy w miesiąc zbije poniżej 2 . Prolaktyna wyszła mi prawie w górnej granicy normy, ciekawa jestem co dr powie. A reszta wyników w normie , kardiolog powiedziała żebym przyszła do niej z problemem a nie jak wszystko w porządku. Więc to moje wysokie ciśnienie to tarczyca + bialy fartuch bo nic innego niepokojącego nie znaleźli.
Zaglądam tu do was co kilka dni i nadrabiam zaległości. Widzę dużo nowych "twarzy" i sporo pozytywnych bet. Nastawia mnie to pozytywnie. Dobrze mi zrobią te 3 mc odpoczynku:)
Rudzik1 lubi tę wiadomość
09.2018 - Artvimed start
10.2018 - I IVF krótki protokół - 0 zarodkow
12.2018 - II IVF długi protokół - 1 zarodek 6 dni 333 ❄️
04.07.2019 transfer ❄️ 8dpt beta <1.2 😞
08.2019 start III ivf długi protokół- 2 zarodki 322
28.10 - transfer 2❄️
8dpt - 3.3
10dpt - 1.5 😭😭😭
10-12.2020 3x AID 😢
11.2021 IV IVF długi protokół - 1 zarodek 333
14.11.2022 transfer ❄️ accofil, encorton
8dpt - beta 0
12.12.2022 transfer AZ❄️
7dpt beta 45.1 / 9dpt beta 150.7 / 11dpt beta 369 / 15dpt beta 2058 / 22dpt beta 12969 - zatrzymana 13t+2d 💔
10.2024 V IFV - 1 blastka 2kl. 8dpt beta -0 -
nick nieaktualnyOkebu ja mam właśnie podobne wątpliwości. Choć po przeczytaniu Twojego postu postanowiłam się nie martwić na zapas bo może okazać się, że będę mieć tylko tyle komórek i zarodków, że wystarczy na jedną procedurę. Myślę, że rozmowa z Dr pomoże podjąć właściwe decyzje. Jednak to cholernie trudne...
Marzena, Okebu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje Kochane 😘
Dziewczyny czy sprawdzać jeszcze betę i proga? Bo doktor mi napisał żeby sie umówić juz na usg ale nic nie wspomniał o robieniu badań...
Umówiłam sie na 22 maja na 9:30:)
Siedzę na L4 juz mnie chce trafić w domu ale zwyczajnie sie boje powrotu do pracy z dziećmi tym bardziej, ze wczoraj do mnie koleżanka pisała ze jakiś wirus znow chyba panuje bo dzieci z gorączka i wymiotują...
Marzena lubi tę wiadomość
Nasz mały cudzie trwaj...
-
Kropeczka1986 wrote:10 dpt - beta 247,1 ❤️❤️❤️
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
-
Ja robiłam jeszcze betę, ale to dla siebie żeby zobaczyć jak rośnie. Nie mogłam się powstrzymać :p
Kropeczka1986 lubi tę wiadomość
Starania od 6.2017
2xHSG - niedrożność jajowodów
11.2018 - laparoskopia
10.03.2019 - ivf start
25.03.2019 - transfer 4.2.2
1.06.2019 - 12tc poronienie zatrzymane
24.09.2019 - transfer 4.2.2
8.01.2021 - naturalny cud - Ania 15tc 💔 -
Kropeczka1986 wrote:Dziękuje Kochane 😘
Dziewczyny czy sprawdzać jeszcze betę i proga? Bo doktor mi napisał żeby sie umówić juz na usg ale nic nie wspomniał o robieniu badań...
Umówiłam sie na 22 maja na 9:30:)
Siedzę na L4 juz mnie chce trafić w domu ale zwyczajnie sie boje powrotu do pracy z dziećmi tym bardziej, ze wczoraj do mnie koleżanka pisała ze jakiś wirus znow chyba panuje bo dzieci z gorączka i wymiotują...Kropeczka1986, Rudzik1 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny to i ja się pochwalę, wczoraj zobaczyłam serduszko 💓, widok cudowny. Przez to że przyplamiłam trochę jechałam na usg z czarnymi myślami ale jest wszystko ok tylko muszę trochę polegiwać.
Marzena, Okebu, Sissi83, Wombat, Rudzik1, Kropeczka1986, Zanes, Misia28, sucharek85, ElfiaKsiężniczka lubią tę wiadomość
-
Lulka36 wrote:Dziewczyny to i ja się pochwalę, wczoraj zobaczyłam serduszko 💓, widok cudowny. Przez to że przyplamiłam trochę jechałam na usg z czarnymi myślami ale jest wszystko ok tylko muszę trochę polegiwać.
Wombat, Rudzik1, Lulka36, Kropeczka1986 lubią tę wiadomość