X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie drożności jajowodów - Bydgoszcz
Odpowiedz

Badanie drożności jajowodów - Bydgoszcz

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 25 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Staram się o dzidzie już dwa lata. Chodzimy po andrologach, przyczyna jest męska, ale inne rzeczy też trzeba wykluczyć. Jesteśmy w trakcie badań genetycznych.

Czy może mi ktoś polecić ginekologa na NFZ, który bez problemu zleciłby mi badanie drożności jajowodów w szpitalu?

Po prostu doję się, że mimo dwóch lat bezskutecznych starań i wielu badań lekarz mi nie da skierowania.

My zaczęliśmy się diagnozować już po czterech miesiącach.

Bardzo prosiłabym na jakieś namiary na lekarza, który przyjmuje w szpitalu i nie odmówiłby. Badanie jest niestety za drogie.

20140607580114.png

• Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 27 września 2016, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nikt mi nie pomoże???

20140607580114.png

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 28 września 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dr Wolski, przyjmuje prywatnie na Mostowej ale na hsg kieruje na nfz bo pracuje tez w szpitalu miejskim. Ja tak wlasnie mialam

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Kiniacz Ekspertka

Wysłany: 30 września 2016, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za odp, ale akurat u niego już byłam i na pierwszej wizycie skierował nas na in vitro. Szukam lekarza, do którego mogę iść na NFZ od razu.

20140607580114.png

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 30 września 2016, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W miejskim w poradni przyjmuje dr. Bernard, moge polecic bo prowadzilam u niego ciaze, co prawda prywatnie ale mysle ze standarty opieki ma takie same. Sprobuj sie umowic. Co do innych lekarzy to niestety nie mam informacji.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • lola86 Nowa

Wysłany: 2 października 2018, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agjot1979 wrote:
    Dr Wolski, przyjmuje prywatnie na Mostowej ale na hsg kieruje na nfz bo pracuje tez w szpitalu miejskim. Ja tak wlasnie mialam

agjot1979 jesteś jeszcze na forum? miałabym do Ciebie pytanie odnośnie HSG.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ