X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie drożności jajowodów we Wrocławiu - prośba o namiary
Odpowiedz

Badanie drożności jajowodów we Wrocławiu - prośba o namiary

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poziomka64 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

proszę Was o pomoc.

Czy któraś z Was robiła ostatnio drożność jajowodów we Wrocławiu lub okolicach i mogłybyście coś polecić? Jaki koszt badania? Czy gdzieś robią badanie na NFZ (mój gin ostatnio zaoferował, że może dać mi skierowanie)?

Widziałam kilka informacji na tym czy innych forach, ale są tam wiadomości sprzed kilku lat i większość już nieaktualna...

Powiedzcie mi jeszcze, w jakim momencie cyklu robi się takie badanie?

Z góry dziękuję :)

vxa105d.png

Poronienie zatrzymane: 26.05.2019 (11tc)
  • PaniM Ekspertka

Wysłany: 27 października 2020, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się że obecnie nie uda Ci się zrobić na NFZ. W szpitalach maja zakaz wykonywania jakichkolwiek zabiegów poza zabiegami ratujacymi życie. Sama robiłam prywatnie hycosy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ