Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie drożności jajowodów we Wrocławiu - prośba o namiary
Odpowiedz

Badanie drożności jajowodów we Wrocławiu - prośba o namiary

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poziomka64 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

proszę Was o pomoc.

Czy któraś z Was robiła ostatnio drożność jajowodów we Wrocławiu lub okolicach i mogłybyście coś polecić? Jaki koszt badania? Czy gdzieś robią badanie na NFZ (mój gin ostatnio zaoferował, że może dać mi skierowanie)?

Widziałam kilka informacji na tym czy innych forach, ale są tam wiadomości sprzed kilku lat i większość już nieaktualna...

Powiedzcie mi jeszcze, w jakim momencie cyklu robi się takie badanie?

Z góry dziękuję :)

vxa105d.png

Poronienie zatrzymane: 26.05.2019 (11tc)
  • PaniM Ekspertka

Wysłany: 27 października 2020, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się że obecnie nie uda Ci się zrobić na NFZ. W szpitalach maja zakaz wykonywania jakichkolwiek zabiegów poza zabiegami ratujacymi życie. Sama robiłam prywatnie hycosy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ