X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie drożności jajowodów we Wrocławiu - prośba o namiary
Odpowiedz

Badanie drożności jajowodów we Wrocławiu - prośba o namiary

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Poziomka64 Ekspertka

Wysłany: 27 października 2020, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,

proszę Was o pomoc.

Czy któraś z Was robiła ostatnio drożność jajowodów we Wrocławiu lub okolicach i mogłybyście coś polecić? Jaki koszt badania? Czy gdzieś robią badanie na NFZ (mój gin ostatnio zaoferował, że może dać mi skierowanie)?

Widziałam kilka informacji na tym czy innych forach, ale są tam wiadomości sprzed kilku lat i większość już nieaktualna...

Powiedzcie mi jeszcze, w jakim momencie cyklu robi się takie badanie?

Z góry dziękuję :)

vxa105d.png

Poronienie zatrzymane: 26.05.2019 (11tc)
  • PaniM Ekspertka

Wysłany: 27 października 2020, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam się że obecnie nie uda Ci się zrobić na NFZ. W szpitalach maja zakaz wykonywania jakichkolwiek zabiegów poza zabiegami ratujacymi życie. Sama robiłam prywatnie hycosy

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ