X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną badanie immunofenotypu
Odpowiedz

badanie immunofenotypu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniab Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy na badanie trzeba być na czczo? Ile płaciłyście? Na test dna rejestratorka kazała być na czczo i cena 450 zł, w APC Analizy wystarczy nie jeść przez 2 godziny i 300 zł... już nie wiem kto ma rację :)

• Bratek3738 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniab wrote:
    Cześć, czy na badanie trzeba być na czczo? Ile płaciłyście? Na test dna rejestratorka kazała być na czczo i cena 450 zł, w APC Analizy wystarczy nie jeść przez 2 godziny i 300 zł... już nie wiem kto ma rację :)

Hej nie trzeba być na czczo. Cen nie pamiętam dokładnie a coś około 350 płaciłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ