X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną badanie immunofenotypu
Odpowiedz

badanie immunofenotypu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • aniab Koleżanka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, czy na badanie trzeba być na czczo? Ile płaciłyście? Na test dna rejestratorka kazała być na czczo i cena 450 zł, w APC Analizy wystarczy nie jeść przez 2 godziny i 300 zł... już nie wiem kto ma rację :)

• Bratek3738 Debiutantka

Wysłany: 25 sierpnia 2023, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aniab wrote:
    Cześć, czy na badanie trzeba być na czczo? Ile płaciłyście? Na test dna rejestratorka kazała być na czczo i cena 450 zł, w APC Analizy wystarczy nie jeść przez 2 godziny i 300 zł... już nie wiem kto ma rację :)

Hej nie trzeba być na czczo. Cen nie pamiętam dokładnie a coś około 350 płaciłam.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ