X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Badanie zarodkow Embarce,
Odpowiedz

Badanie zarodkow Embarce,

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • EMKA1234567 Debiutantka

Wysłany: 17 października 2024, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, jestem po procedurze invitro w Invimedzie w Katowicach z procedury udało się pobrać 7 zarodkow, z czego do stadium blastocysty dotarło tylko 2, w sumie zastanawiałam się czy coś mogło pójść nie tak ponieważ do 5 doby rozwijały się wszystkie poczym zostały tylko dwa, dziś dostałam wyniki badań zarodkow I zarodki są niepoprawne jeden ma opis anepludia minus 3 i plus 13, drugi minus 5q, kariotyp mamy poprawne z mężem, czekam na wizytę u genetyka, szczerze załamałam się dziś, staramy się już kilka lat i myślałam, że może teraz jest dla nas szans, nie wiem czy to nie przekresla kolejnych prób, może macie jakieś opinie i wiedzę na temat tego wyniku, myślę czy nie zmienić kliniki, chociaż nie wiem czy znajdę lepsza.

• Gabrysia1992 Koleżanka

Wysłany: 27 października 2024, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który doktor was prowadzi? I czy wiecie już coś więcej? mieliście wcześniej badanie fragmentację dna nasienia u męża?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ