X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bardzo wysoki progesteron
Odpowiedz

Bardzo wysoki progesteron

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Evli Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!
    Dziś po raz pierwszy ujrzałam dwie kreski i już się martwię..
    Otóż dziś mam 12dpo, brałam clo, ovitrelle, miałam 3 pecherzyki dwa po 23mm i jeden 19mm.
    Beta dziś 71, za to progesteron >600ng/mL. Nigdy nie spotkałam się z takimi wartosciami :/
    Rozmawiałam z biologistką w laboratorium, która mi powiedziała że mam burze hormonów po stymulacji..
    Czy któraś z Was spotkała się z takim wynikiem ?

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
  • Jola79 Ekspertka

Wysłany: 2 listopada 2018, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evli WIELKIE GRATULACJE!!! Niestety nie spotkałam się z takim wynikiem więc Ci nie pomogę,chociaż słyszałam że wysoki progesteron może świadczyć o ciąży mnogiej. W poniedziałek zrób jeszcze raz betę i proga. Wierzę że będzie dobrze, nie martw się na zapas.

Evli lubi tę wiadomość

Syn 21 lat.
    Aniołek 25.11.2017 (5tc) 05.03.2018 (10tc)
    Wyniki męża-OK.
    Niskie AMH
    wrzesień-wspomagacze.
  • Evli Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2018, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje Ci Jola :)

Jola79 lubi tę wiadomość

2019 👧🏼 [*]6mż
    2020 👧🏼🌈
    2022 👦
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ