X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Beta hcg 0,9 , 6 dpt
Odpowiedz

Beta hcg 0,9 , 6 dpt

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miss_muszka Nowa

Wysłany: 20 listopada 2020, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sobotę 14.11.2020 miałam transfer 4 dniowego zarodka w fazie moruli, dziś rano zrobiłam betę i wyszła 0,9, myślicie ze to rokuje jakoś czy już pozamiatane ?

• Kla_Mum Autorytet

Wysłany: 20 listopada 2020, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    miss_muszka wrote:
    W sobotę 14.11.2020 miałam transfer 4 dniowego zarodka w fazie moruli, dziś rano zrobiłam betę i wyszła 0,9, myślicie ze to rokuje jakoś czy już pozamiatane ?

Musisz powtórzyć za 2 dni. Ja miałam też transfer morulki, wprawdzie w 5.dobie. W 7dpt beta wyniosła 22,9, pewnie w 6dpt byłaby nieoznaczalna.

Trzymam kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻

Ona: AMH 1,32, FSH: 5,82, LH: 3,47
    43 lata
    PAI hetero, MTHFR a1298c hetero, dwurożna macica, hipoglikemia reaktywna, niedoczynność tarczycy, wygasające PCOS?
    On: wyniki nasienia w miarę ok

5IVF - Kriobank Białystok (8.2020) - lekka stymulacja lamettą - 2 komórki, 1 morulka 💝:
    7dpt - 21,9; 9 dpt - 100,7; 12 dpt - 392; 16dpt - 3927; 26 dpt - jest ❤️!

82do3e5e1vm21v9s.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ