Białystok in vitro w badaniach klinicznych
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem Sua że też byłaś u niego, ale ja mam wrażenie że to ten lekarz dziwny.... Dokładnie 6min wizyta i next.
Dziewczyny na forum na fb niektóre piszą że mają wyzyty po 1-1,5h!! I to za 150zl np.
Niby ten Lemancewicz z certyfikatem a jakoś tak po łebkach.
Chyba że te prenatalne z badania może ma mniej płatne albo co... Dlatego się nie wykazuje. Albo żyje urlopemWiadomość wyedytowana przez autora: 3 sierpnia 2019, 23:44
-
Byłam prywatnie w poprzedniej ciąży u Niego tez w Mastermedzie to trwało dłużej ale tez dlatego ze byłam 6-8kg większa niż teraz.
Sama Agnieszka nawet mówiła na wizycie ze takie usg powinno trwać max 5 minut. No chyba ze czegoś za bardzo nie widać
U mnie sprawdzał kość nosową, przeziernosc karku, serce, pępowinę, przepływy, inne narządy, kończyny.
Także wszystko co trzeba -
nick nieaktualnyJa nie mam nic Jemu do zarzucenia aczkolwiek jak Go zobaczyłam powiedziałam mężowi "Ja nie idę" 😂🤦♀️ Co miał sprawdzić, sprawdził. Płeć sam powiedział, nawet o to nie pytałam. Miło przywitał, miło pożegnał Powiedział, że jestem szczupła więc też wszystko super widział. Może też inaczej patrzę, ponieważ za badanie zapłacił NFZ, może gdybym miała zapłacić z własnej kieszeni też miałabym mieszane uczucia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 sierpnia 2019, 19:25
KarolaOla lubi tę wiadomość
-
Do mnie kiedyś ginekolog wyskoczył z tekstem że mam ładne nogi 🤷 ale nie z Krio. Więcej do niego nie poszłam.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka44, Żaba88, KarolaOla, sua, mt30, CYTRYNKA_2016, Olga_89, Petunia88 lubią tę wiadomość
-
Pszczola biorąc pod uwagę że widziałam na żywo jaka szczupła jesteś to ja widzę różnicę w wielkości brzucha 😁
pszczola2000 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
https://zapodaj.net/50041ade4fb8f.jpg.html
Ja już gruba jestem wyglądem na jakiś 32 tydzieńNatka44, sua, CYTRYNKA_2016, KarolaOla, Petunia88 lubią tę wiadomość
-
A tam gadanie piękny brzunio 😍
-
nick nieaktualny
-
Można mieć cała ciążę mdłości, pij len moze masz żołądek podrażniony np od witamin dla ciężarnych
-
nick nieaktualny
-
ja śpię jakkolwiek, najczęściej na pół brzuchu pół prawym boku ;]
jak spie na lewym za długo nos mi sie zatyka -
nick nieaktualnyNo właśnie wyczytałam, że nie wskazane jest spanie na plecach i na prawym boku w późniejszej ciąży więc usilnie próbuje uczyć się spania na lewym boku
Od wczoraj włączył mi się znowu stres czy wszystko jest ok. Wizyta za 8 dni.KarolaOla lubi tę wiadomość
-
https://zapodaj.net/efb3bdab8c88a.jpg.html
Zrobił mi się brzusio trochę kanciaty, taki mi mały buszuje w środku 😂
Dobrze jest spać z tą poduszką dla ciężarnych ja mam taką w kształcie C i jak z nią śpię to jestem na lewym boku całą noc.
Czytałam bloga mamy ginekolog i ona pisze że można spać na prawym też:
https://mamaginekolog.pl/pozycja-do-spania-w-ciazy-czy-ma-znaczenie/
CYTRYNKA_2016, mrt87, sua, pszczola2000, Natka44, Petunia88 lubią tę wiadomość
Słabe nasienie,
Amh 1,76
Pierwsza stymulacja Angelius-2 zarodki do 5 doby, 2 nieudane transfery😣
02.2019 Badania kliniczne Bocian Białystok-2 zarodki
7.03.19 transfer jednego, drugi ❄️czeka na nas
18.03.19 beta 258.1😍
Czekamy na naszego Synka
14.11.2019 jest on, nasz największy Skarb -
nick nieaktualny
-
Ja też czytałam że można spać jak kolwiek.
Wiadomo w późniejszym okresie na brzuchu jest po prostu nie wygodnieŻaba88 lubi tę wiadomość