Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Biopsja endometrium cd
Odpowiedz

Biopsja endometrium cd

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca 2024, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część niedługo czeka mnie biopsja jako że wyczytuje milion różnych informacji mam pytanie czy przed biopsja bralyscie jakieś leki przeciwbólowe? Czy to rzeczywiście aż tak bardzo boli? 🙈

• Olska Ekspertka

Wysłany: 31 lipca 2024, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem ciekawa, bo przede mną niedługo.. a słyszałam bardzo skrajne opinie, albo że było ok albo że najgorszy ból ever, więc jestem trochę przerażona😭

• thestorm Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam w domu ketonal i relanium. Nie wiem czy cokolwiek dało bo mnie bolało bardzo. Mam tylozgiecie macicy więc może to też ma znaczenie. Ale to jest tylko chwila moment dziewczyny. Moment bólu i koniec. Wytrzyma się chwilę i już z głowy. Dacie radę 💪.

Olska, Magdzior lubią tę wiadomość

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2024, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olska wrote:
    Też jestem ciekawa, bo przede mną niedługo.. a słyszałam bardzo skrajne opinie, albo że było ok albo że najgorszy ból ever, więc jestem trochę przerażona😭

Ja mam w kolejną środę lekarz twierdzi że nie boli tylko uszczypnięcie🙈ale widzę tutaj masę skrajnych opinii

• Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca 2024, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    thestorm wrote:
    Wzięłam w domu ketonal i relanium. Nie wiem czy cokolwiek dało bo mnie bolało bardzo. Mam tylozgiecie macicy więc może to też ma znaczenie. Ale to jest tylko chwila moment dziewczyny. Moment bólu i koniec. Wytrzyma się chwilę i już z głowy. Dacie radę 💪.

A ile to trwa rzeczywiście tylko Chwile jak cytologia?

• thestorm Autorytet

Wysłany: 31 lipca 2024, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzior wrote:
    A ile to trwa rzeczywiście tylko Chwile jak cytologia?

Cytologia z szyjki trwa trochę krócej i całkiem inne uczucie. U mnie sam moment pobierania materiału do biopsji trwał może niecałe 10sekund. Nie wiem czy tak jest zawsze czy była jakaś trudność i mogłoby trwać jeszcze krócej. Po zabiegu może trochę pobolewać brzuch jak na miesiączkę i można plamić.

Magdzior lubi tę wiadomość

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) 🍀
    Synek na świecie 🌈🩵

age.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ