X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Biopsja endometrium cd
Odpowiedz

Biopsja endometrium cd

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 30 lipca, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część niedługo czeka mnie biopsja jako że wyczytuje milion różnych informacji mam pytanie czy przed biopsja bralyscie jakieś leki przeciwbólowe? Czy to rzeczywiście aż tak bardzo boli? 🙈

• Olska Ekspertka

Wysłany: 31 lipca, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też jestem ciekawa, bo przede mną niedługo.. a słyszałam bardzo skrajne opinie, albo że było ok albo że najgorszy ból ever, więc jestem trochę przerażona😭

• thestorm Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wzięłam w domu ketonal i relanium. Nie wiem czy cokolwiek dało bo mnie bolało bardzo. Mam tylozgiecie macicy więc może to też ma znaczenie. Ale to jest tylko chwila moment dziewczyny. Moment bólu i koniec. Wytrzyma się chwilę i już z głowy. Dacie radę 💪.

Olska, Magdzior lubią tę wiadomość

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) ❤️🍀
    I Prenatalne- niskie ryzyka, Nifty ok 🩵🩵🩵
    6.12.24 synek na świecie ❤️🌈
  • Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olska wrote:
    Też jestem ciekawa, bo przede mną niedługo.. a słyszałam bardzo skrajne opinie, albo że było ok albo że najgorszy ból ever, więc jestem trochę przerażona😭

Ja mam w kolejną środę lekarz twierdzi że nie boli tylko uszczypnięcie🙈ale widzę tutaj masę skrajnych opinii

• Magdzior Przyjaciółka

Wysłany: 31 lipca, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    thestorm wrote:
    Wzięłam w domu ketonal i relanium. Nie wiem czy cokolwiek dało bo mnie bolało bardzo. Mam tylozgiecie macicy więc może to też ma znaczenie. Ale to jest tylko chwila moment dziewczyny. Moment bólu i koniec. Wytrzyma się chwilę i już z głowy. Dacie radę 💪.

A ile to trwa rzeczywiście tylko Chwile jak cytologia?

• thestorm Autorytet

Wysłany: 31 lipca, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzior wrote:
    A ile to trwa rzeczywiście tylko Chwile jak cytologia?

Cytologia z szyjki trwa trochę krócej i całkiem inne uczucie. U mnie sam moment pobierania materiału do biopsji trwał może niecałe 10sekund. Nie wiem czy tak jest zawsze czy była jakaś trudność i mogłoby trwać jeszcze krócej. Po zabiegu może trochę pobolewać brzuch jak na miesiączkę i można plamić.

Magdzior lubi tę wiadomość

96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.

11.2021 ICSI- 12❄️
    (1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)

2024
    Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
    Sztuczna menopauza- Diphereline

IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) ❤️🍀
    I Prenatalne- niskie ryzyka, Nifty ok 🩵🩵🩵
    6.12.24 synek na świecie ❤️🌈
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ