Biopsja endometrium cd
-
Wzięłam w domu ketonal i relanium. Nie wiem czy cokolwiek dało bo mnie bolało bardzo. Mam tylozgiecie macicy więc może to też ma znaczenie. Ale to jest tylko chwila moment dziewczyny. Moment bólu i koniec. Wytrzyma się chwilę i już z głowy. Dacie radę 💪.
Olska, Magdzior lubią tę wiadomość
96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.
11.2021 ICSI- 12❄️
(1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)
2024
Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
Sztuczna menopauza- Diphereline
IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) ❤️🍀
I Prenatalne- niskie ryzyka, Nifty ok 🩵🩵🩵
6.12.24 synek na świecie ❤️🌈 -
Olska wrote:Też jestem ciekawa, bo przede mną niedługo.. a słyszałam bardzo skrajne opinie, albo że było ok albo że najgorszy ból ever, więc jestem trochę przerażona😭
Ja mam w kolejną środę lekarz twierdzi że nie boli tylko uszczypnięcie🙈ale widzę tutaj masę skrajnych opinii -
thestorm wrote:Wzięłam w domu ketonal i relanium. Nie wiem czy cokolwiek dało bo mnie bolało bardzo. Mam tylozgiecie macicy więc może to też ma znaczenie. Ale to jest tylko chwila moment dziewczyny. Moment bólu i koniec. Wytrzyma się chwilę i już z głowy. Dacie radę 💪.
A ile to trwa rzeczywiście tylko Chwile jak cytologia? -
Magdzior wrote:A ile to trwa rzeczywiście tylko Chwile jak cytologia?
Cytologia z szyjki trwa trochę krócej i całkiem inne uczucie. U mnie sam moment pobierania materiału do biopsji trwał może niecałe 10sekund. Nie wiem czy tak jest zawsze czy była jakaś trudność i mogłoby trwać jeszcze krócej. Po zabiegu może trochę pobolewać brzuch jak na miesiączkę i można plamić.Magdzior lubi tę wiadomość
96’ 👫 kryptozoospermia, adenomioza, PCOS, niedoczynność tarczycy, brak prawego jajowodu, cienkie endometrium, Allo mlr 0%.
11.2021 ICSI- 12❄️
(1 poronienie 8t, 1 ciąża pozamaciczna, 1 ciąża biochemiczna)
2024
Immunosupresja- Azathioprine i Encorton
Sztuczna menopauza- Diphereline
IX transfer 3BA (+AH, accofil, intralipid) ❤️🍀
I Prenatalne- niskie ryzyka, Nifty ok 🩵🩵🩵
6.12.24 synek na świecie ❤️🌈 -