X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Biopsja endometrium CD 138
Odpowiedz

Biopsja endometrium CD 138

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Paullaa90 Debiutantka

Wysłany: 24 lutego, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gdzie w Poznaniu, Kalisz lub Wrocław wykonać biopsję endometrium CD 138 ? Jaki koszt? Jakiego lekarza dokładnie polecacie? Jak wygląda badanie ? Ile czeka się na wynik?

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 24 lutego, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa90 wrote:
    Gdzie w Poznaniu, Kalisz lub Wrocław wykonać biopsję endometrium CD 138 ? Jaki koszt? Jakiego lekarza dokładnie polecacie? Jak wygląda badanie ? Ile czeka się na wynik?
    Coraz więcej klinik i lekarzy oferuje biopsje, możesz w szpitalu, możesz w Medart w Poznaniu. Generalnie działasz na własną rękę czy z jakimś lekarzem? Najlepiej jak wysyłać biobsje to do dr Guzika do Krosna, robi najlepiej chyba cały panel i można wysłać swój wycinek. Nie chcę pisać co i jak dokładnie, ale generalnie ja miałam dwie biopsje ale trzy badania, w sensie jeden wycinek był badany przez dwóch niezależnych specjalistow:)

• Paullaa90 Debiutantka

Wysłany: 24 lutego, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zlecił mi to dr Radosław Maksym ( przyjmuje w Coda w Łodzi raz w miesiącu, ale w Łodzi tego nie robi) tylko w Warszawie gdzie jest na stałe i tam też pracuje w klinice codziennie ( tam może wykonać mi to badanie). Jestem z Kalisza i nie wiem na czym polega to badanie? Czy muszę być z kimś czy dam radę sama się ogarnąć po badaniu? Jak wygląda samo badanie? Mam jechać najlepiej do Warszawy? Jak proponujesz?

• Dotipik Autorytet

Wysłany: 24 lutego, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa90 wrote:
    Zlecił mi to dr Radosław Maksym ( przyjmuje w Coda w Łodzi raz w miesiącu, ale w Łodzi tego nie robi) tylko w Warszawie gdzie jest na stałe i tam też pracuje w klinice codziennie ( tam może wykonać mi to badanie). Jestem z Kalisza i nie wiem na czym polega to badanie? Czy muszę być z kimś czy dam radę sama się ogarnąć po badaniu? Jak wygląda samo badanie? Mam jechać najlepiej do Warszawy? Jak proponujesz?
    Dasz radę:) jedz do Warszawy do tego lekarza, podejrzewam że Oni do Krosna właśnie wysyłają. Sama ogarnij, nie bierz męża czy partnera. Warto zrobić to badanie, w Krośnie też daja zalecenia czy immoglobuliny czy coś jest potrzebne. Badanie dla lekarzy proste jak drut, a kobieta nie ma czego się obawiać, zero traumatyzacji:)

• Marzena🌺 Autorytet

Wysłany: 26 lutego, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa90 wrote:

Również polecam abyś trzymała się swojego lekarza .Najlepiej robią w Krośnie. Każdy lekarz ma tam jakiś swój tok działania. Osobiście nie polecam leczenia przewlekłego stanu zapalnego w Medart ze względu na nadużywanie antybiotyków. Statystycznie pacjentki przez przynajmniej pół roku są na ciągłej antybiotykoterapii co ma wpływ na cały organizm w tym jego mocne osłabienie.

• moonlight Koleżanka

Wysłany: 26 lutego, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paullaa90 wrote:

Na pewno invimed wykonuje to badanie. Mają placówki w Poznaniu i we Wrocławiu

Invimed Warszawa/dr K.

Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
    Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
    Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️

uwo93e3kwp8g3jx1.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z poczuciem winy i ze wstydem?

Poczucie winy i wstydu może wpływać na to, jak postrzegasz siebie, jakie decyzje podejmujesz i jak budujesz relacje z innymi. Jeśli nie umiesz ich rozpoznać i zrozumieć, mogą Cię przytłaczać, odbierać energię i podcinać pewność siebie. Nie musisz w tym tkwić. Nauka rozróżniania tych emocji i skutecznego radzenia sobie z nimi pomoże Ci odzyskać wewnętrzny spokój i lepszy kontakt ze sobą.

CZYTAJ WIĘCEJ