Biopsja endometrium CD 138
-
Paullaa90 wrote:Gdzie w Poznaniu, Kalisz lub Wrocław wykonać biopsję endometrium CD 138 ? Jaki koszt? Jakiego lekarza dokładnie polecacie? Jak wygląda badanie ? Ile czeka się na wynik?
-
Zlecił mi to dr Radosław Maksym ( przyjmuje w Coda w Łodzi raz w miesiącu, ale w Łodzi tego nie robi) tylko w Warszawie gdzie jest na stałe i tam też pracuje w klinice codziennie ( tam może wykonać mi to badanie). Jestem z Kalisza i nie wiem na czym polega to badanie? Czy muszę być z kimś czy dam radę sama się ogarnąć po badaniu? Jak wygląda samo badanie? Mam jechać najlepiej do Warszawy? Jak proponujesz?
-
Paullaa90 wrote:Zlecił mi to dr Radosław Maksym ( przyjmuje w Coda w Łodzi raz w miesiącu, ale w Łodzi tego nie robi) tylko w Warszawie gdzie jest na stałe i tam też pracuje w klinice codziennie ( tam może wykonać mi to badanie). Jestem z Kalisza i nie wiem na czym polega to badanie? Czy muszę być z kimś czy dam radę sama się ogarnąć po badaniu? Jak wygląda samo badanie? Mam jechać najlepiej do Warszawy? Jak proponujesz?
jedz do Warszawy do tego lekarza, podejrzewam że Oni do Krosna właśnie wysyłają. Sama ogarnij, nie bierz męża czy partnera. Warto zrobić to badanie, w Krośnie też daja zalecenia czy immoglobuliny czy coś jest potrzebne. Badanie dla lekarzy proste jak drut, a kobieta nie ma czego się obawiać, zero traumatyzacji:)
-
Paullaa90 wrote:Gdzie w Poznaniu, Kalisz lub Wrocław wykonać biopsję endometrium CD 138 ? Jaki koszt? Jakiego lekarza dokładnie polecacie? Jak wygląda badanie ? Ile czeka się na wynik?
Również polecam abyś trzymała się swojego lekarza .Najlepiej robią w Krośnie. Każdy lekarz ma tam jakiś swój tok działania. Osobiście nie polecam leczenia przewlekłego stanu zapalnego w Medart ze względu na nadużywanie antybiotyków. Statystycznie pacjentki przez przynajmniej pół roku są na ciągłej antybiotykoterapii co ma wpływ na cały organizm w tym jego mocne osłabienie. -
Na pewno invimed wykonuje to badanie. Mają placówki w Poznaniu i we WrocławiuInvimed Warszawa/dr K.
Oligospermia, marzec 2021 start stymulacji - 5 zarodków
Maj 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
Lipiec 2021 - kriotransfer - ciąża biochemiczna
Wrzesień 2021 - kriotransfer udany❤️
-