Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Bol brzucha

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Brychra Koleżanka

Wysłany: 27 września 2016, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie odnośnie duphastonu. Otóż czy was też bolał brzuch po tym leku? Ja biorę od 19 dc 10 dni. Czyli do jutra. Dzisiaj mam totalnie okresowe bole brzucha i trudności z załatwienie się. Czy po tym leku to normalne?? Przedłużona mam nim 2 fazę. Normalnie @ powinnam mieć 24 . Może mi się szykuje wielka bolesna @

Brychta
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 września 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przy braniu progesteronu czy to duphaston czy luteina często boli brzuch. Także miesiączka jest często bolesna, także nie martw się. Jeśli to pierwszy miesiąc na duphastonie, to może gdy organizm się przyzwyczai to i bóle brzucha miną. Ja miałam takie bóle po luteinie, ale tylko w cyklu bezowulacyjnym. Natomiast, jak owulacja występowała, to bóle były mniejsze.

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ