X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ból owulacyjny po CLO
Odpowiedz

Ból owulacyjny po CLO

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, jestem w trakcie 2 cyklu stymulowanego CLO, za pierwszym razem ból owulacyjny był tak silny,że nie dałam rady funkcjonować. W tym cyklu (ten cykl bez monitoringu) nie bolało nic a nic. I stąd moje wątpliwości. Czy jajniki nie ruszyły tym razem? Czy po prostu nie zawsze ten ból owulacyjny po CLO występuje?

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam i z clo i bez clo bol owulacyjny, a jak nie boli nic to znaczy ze owu nie ma przynajmniej u mnie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 kwietnia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale u Ciebie piekny spadek i skok, to raczej owu byla :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ