X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bol piersi, wrazliwe sutki po bromergonie?
Odpowiedz

Bol piersi, wrazliwe sutki po bromergonie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Monix2 Debiutantka

Wysłany: 30 maja 2016, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, od 2 cykli biore bromergon ze wzgledu nabhiperprolaktynemie czynnosciowa pol tabletki przed snem. Okolo 2 dni po ovu zaczely bolec mnie sutki byly takie wrazliwe teraz im blizejbokresu tym boli bardziej czy ktos to przechodzil?

Monix2
  • Fridakahlo Koleżanka

Wysłany: 2 lipca 2016, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również biorę bromergon i zauważyłam bóle piersi oraz głowy. Na razie mam małą dawkę dlatego jestem ciekawa co będzie przy większej.

Frida

PCO
    Hyperprolaktynemia czynnościowa
    Hipoglikemia reaktywna
  • Elwirka Nowa

Wysłany: 8 stycznia 2017, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam biorę bromeram od 3 tyg 2 dni temu powinnam dostać okresu lecz go nie ma. Strasznie bolą mnie piersi tzn sutki nie wiem co robić... Proszę o jakąś rade

Elwirka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2017, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Elwirka a robilas test ciazowy? Albo jeszcze lepiej bete?

• malw27 Debiutantka

Wysłany: 25 stycznia 2017, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej.
    Ja również odczuwam bolesność piersi i sutków zaraz po owulacji. Zastanawiam się czy nie mam za małej dawki leku i nie zbija on dobrze prolaktyny. Biorę 1 tabletkę na wieczór.Myślałam ze po bromergonie przejdzie mi PMS i ból piersi

mama aniołka Oliwierka -35 tc- odklejenie lozyska 1.07.2016
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ