X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brać CLO czy nie?
Odpowiedz

Brać CLO czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta Uparta Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki pomóżcie!! Nie wiem co robić. To mój pierwszy cykl z clo. Ginekolog kazał brać też w drugim cyklu od 2 do 5 dnia jakby się w pierwszym nie udało. No i jestem w 13 dniu po owulacji (niepotwierdzonej - jedynie testy owu) i od trzech dni mam pobolewanie w podbrzuszu ale takie lekkie i bardzo wrażliwe sutki. Dziś dosłownie przed godziną w toalecie podczas wytarcia zauważyłam na papierze toaletowym jasno-różowy śluz i nitkę krwi. Teraz na wkładce miałam jasnobrązową grudkę lepkiego śluzu. Nie wiem teraz czy to się @ zaczęła tak delikatnie czy może to plamienie implantacyjne? Test ciążowy zrobiłam wczoraj - niby wyszła druga kreska ale taka bladziuchna, że cień cienia, a dziś dwa testy i oba negatywne. Mam brać clo od 2 dc i nie wiem czy brać go jutro czy nie. Co myślicie?

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie plamienie to nie okres. jak ci zaleje podpaske to jest pierwszy dzień cyklu a na drugi możesz wziąć clo.

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • Marta Uparta Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęło się krwawienie już na serio więc to @ bez wątpienia. Dziękuję za uświadomienie :) Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 22:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ