X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brać CLO czy nie?
Odpowiedz

Brać CLO czy nie?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Marta Uparta Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobitki pomóżcie!! Nie wiem co robić. To mój pierwszy cykl z clo. Ginekolog kazał brać też w drugim cyklu od 2 do 5 dnia jakby się w pierwszym nie udało. No i jestem w 13 dniu po owulacji (niepotwierdzonej - jedynie testy owu) i od trzech dni mam pobolewanie w podbrzuszu ale takie lekkie i bardzo wrażliwe sutki. Dziś dosłownie przed godziną w toalecie podczas wytarcia zauważyłam na papierze toaletowym jasno-różowy śluz i nitkę krwi. Teraz na wkładce miałam jasnobrązową grudkę lepkiego śluzu. Nie wiem teraz czy to się @ zaczęła tak delikatnie czy może to plamienie implantacyjne? Test ciążowy zrobiłam wczoraj - niby wyszła druga kreska ale taka bladziuchna, że cień cienia, a dziś dwa testy i oba negatywne. Mam brać clo od 2 dc i nie wiem czy brać go jutro czy nie. Co myślicie?

• julita25 Ekspertka

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dokładnie plamienie to nie okres. jak ci zaleje podpaske to jest pierwszy dzień cyklu a na drugi możesz wziąć clo.

860ix1hphkehqfnu.png
    qq87ej28nhnmcvys.png
  • Marta Uparta Nowa

Wysłany: 25 sierpnia 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaczęło się krwawienie już na serio więc to @ bez wątpienia. Dziękuję za uświadomienie :) Pozdrawiam!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2014, 22:08

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ