X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brak miesiączki po duphastonie
Odpowiedz

Brak miesiączki po duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zdun Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem po poronieniu, po którym nie dostałam miesiączki. Lekarz zalecił mi branie duphastonu 7x2, Jestem tydzień po odstawieniu tabletek i nic :/ czy któraś z Was tak miała? Co było przyczyną? Co teraz?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 10-14 dni po odstawieniu powinien przyjść okres. Jeżeli go nie będzie idź do lekarza na usg.

M&M
  • zdun Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Wcześniej brałam duphaston i miesiączkę miałam po 2-3 dniach od odstawienia, a teraz nic. Zastanawiam się czy nie jest to jakiś problem z hormonami :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ