X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Brak miesiączki po duphastonie
Odpowiedz

Brak miesiączki po duphastonie

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • zdun Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2018, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Jestem po poronieniu, po którym nie dostałam miesiączki. Lekarz zalecił mi branie duphastonu 7x2, Jestem tydzień po odstawieniu tabletek i nic :/ czy któraś z Was tak miała? Co było przyczyną? Co teraz?

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 15 stycznia 2018, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Do 10-14 dni po odstawieniu powinien przyjść okres. Jeżeli go nie będzie idź do lekarza na usg.

M&M
  • zdun Nowa

Wysłany: 15 stycznia 2018, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję. Wcześniej brałam duphaston i miesiączkę miałam po 2-3 dniach od odstawienia, a teraz nic. Zastanawiam się czy nie jest to jakiś problem z hormonami :/

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ