X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną brak okresu - duphaston + oesclim
Odpowiedz

brak okresu - duphaston + oesclim

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • dziewczynazlipca Koleżanka

Wysłany: 6 czerwca 2016, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam.

Może pokrótce opowiem swoją historię.
    Przez odchudzanie straciłam okres, odzyskać mi go pomogła moja pani doktor poprzez oesclim i duphoston. Stwierdzono u mnie hiperprolaktynenię. Łykałam bromergon a teraz łykam noprolac.
    Dodatkowo na rozruszanie jajników mam siofor 500 2xna dobrę.

Ostatni okres miałam 23.04 i od tej pory cisza od tego cyklu miałam zacząć wspomaganie fostimonem.

Okresu brak, miałam tylko "brudzenia". Pobolewa mnie podbrzusze a raczej to takie kłucie w jajniku. Testy negatywne.

Wizytę mam dopiero pod koniec tygodnia, mam nadzieję, że coś się wyjaśni, czy któraś miała podobne doświadczenia?

Szukam wsparcia i otuchy:)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ