X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Brak owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BiB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi, czy wiecie czy są jakieś naturalne sposoby na wspomagania wzrostu pęcherzyków?

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zioła ojca Grzegorza Sroki. mieszanka nr 3
    A czy coś z twoimi pęcherzykami nie tak? słabo rosną?

• BiB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle nie chcą rosnąć...

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Gethrin Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zglos sie do gina zrob badania no i moze stymulacja z CLO

• BiB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę do gina, badanie też mam zrobione. W tym cyklu idę jeszcze na monitoring i od przyszłego cyklu mam zacząć stymulację (ale wolalabym tego uniknąć bo biorę juz sporo róznych tabsów i mój organizm ma ich dość)...

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • szpieszka Debiutantka

Wysłany: 31 lipca 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB witam w klubie u mnie to samo....pęcherzyki nie chcą rosnąc - gin był w szoku ale co zrobić za tydzień kolejna wizyta potwierdzająca brak ovu i pewnie stymulacja lekami. Ogólnie cieszę się że zdecydowałam się na ten monitoring cyklu, bo w zasadzie wszystko u mnie potwierdzało ovulkę testy, tempka, śluz dopiero monitoring wykazał co innego...a gdybym nie poszła pewnie przez kolejne miesiące bym się zastanawiała dlaczego nie zachodzę w ciążę...(choć z poprzednimi dwiema nie było żadnego problemu)

E
  • onka79 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała te zioła ojca Sroki nr 3?

relgh371fxfsmrgb.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje soje na pecgerzyki wlasnie, sama ja wynalazlam. zalozylam topik na STARANIA Z POMOCA MEDYCZNA- IZOFLAWONY SOJOWE- NATURALNY CHLOMID

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dLUGO BIERZESZ bROMERGON? moze trzeba dobrze zbic najpierw prolaktyne? zbilo ci cokolwiek?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ