X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

Brak owulacji

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • BiB Autorytet

Wysłany: 26 lipca 2013, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi, czy wiecie czy są jakieś naturalne sposoby na wspomagania wzrostu pęcherzyków?

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lipca 2013, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zioła ojca Grzegorza Sroki. mieszanka nr 3
    A czy coś z twoimi pęcherzykami nie tak? słabo rosną?

• BiB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle nie chcą rosnąć...

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • Gethrin Koleżanka

Wysłany: 29 lipca 2013, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zglos sie do gina zrob badania no i moze stymulacja z CLO

• BiB Autorytet

Wysłany: 29 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chodzę do gina, badanie też mam zrobione. W tym cyklu idę jeszcze na monitoring i od przyszłego cyklu mam zacząć stymulację (ale wolalabym tego uniknąć bo biorę juz sporo róznych tabsów i mój organizm ma ich dość)...

relg9vvjzvb9a3my.png
    f2w30dw4i59sqele.png
  • szpieszka Debiutantka

Wysłany: 31 lipca 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BiB witam w klubie u mnie to samo....pęcherzyki nie chcą rosnąc - gin był w szoku ale co zrobić za tydzień kolejna wizyta potwierdzająca brak ovu i pewnie stymulacja lekami. Ogólnie cieszę się że zdecydowałam się na ten monitoring cyklu, bo w zasadzie wszystko u mnie potwierdzało ovulkę testy, tempka, śluz dopiero monitoring wykazał co innego...a gdybym nie poszła pewnie przez kolejne miesiące bym się zastanawiała dlaczego nie zachodzę w ciążę...(choć z poprzednimi dwiema nie było żadnego problemu)

E
  • onka79 Ekspertka

Wysłany: 16 września 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z Was stosowała te zioła ojca Sroki nr 3?

relgh371fxfsmrgb.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja stosuje soje na pecgerzyki wlasnie, sama ja wynalazlam. zalozylam topik na STARANIA Z POMOCA MEDYCZNA- IZOFLAWONY SOJOWE- NATURALNY CHLOMID

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 17 września 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dLUGO BIERZESZ bROMERGON? moze trzeba dobrze zbic najpierw prolaktyne? zbilo ci cokolwiek?

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ