X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną BRĄZOWE PLAMIENIE
Odpowiedz

BRĄZOWE PLAMIENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Lila :) Debiutantka

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny:) Mam pytanie odnośnie brązowego plamienia. Czy brązowe plamienie przed miesiączką jest zjawiskiem normalnym czy może mieć to coś wspólnego ze zbyt niskim progesteronem? Pojawia się ono co miesiąc przed każdą miesiączką np. 2 dni/1 dzień przed krwawieniem. Będę wdzięczna za rady :)

• Mysza28 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2023, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lila :) wrote:
    Cześć dziewczyny:) Mam pytanie odnośnie brązowego plamienia. Czy brązowe plamienie przed miesiączką jest zjawiskiem normalnym czy może mieć to coś wspólnego ze zbyt niskim progesteronem? Pojawia się ono co miesiąc przed każdą miesiączką np. 2 dni/1 dzień przed krwawieniem. Będę wdzięczna za rady :)
    Napewno plamienia przed miesiączką nie są normalne tym bardziej że brązowa krew to taka już starsza. Zapytaj ginekologa co o tym myśli u co warto zbadać.
    Ja miałam jak byłam młodsza mniej więcej 18-20 lat plamienia przed miesiączką ale żywa krwią, jednak mi się same unormowały

• Tika Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2023, 12:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pojawiły się podczas stymulacji. 1-2dni przed, mówiłam o tym Lekarzowi to nic nie powiedział. Progesteron miałam dobry jak badałam.

Ona: PCOS, AMH 12.22 - 6.5, 05.24 - 9.3, hormony w normie
    On: morfologia 12.23 - 3%, 07.24 - 0%?
    Starania od 2022 w klinice:
    1. Lametta
    2. Lametta + ovitrelle
    3. Lametta + ovitrelle
    4. Lametta + ovitrelle + bemfola
    5. Lametta + ovitrelle + bemfola
    6. Lametta + ovitrelle + bemfola

07.24 kwalifikacja do programu InVitro
    08.24 start stymulacji?

Naturalny cud:
    06.08 Beta 754,01 - 32dc
    08.08 Beta 1504,12 -34 dc

5t+6d mamy ❤
    39t+4d synek ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ