X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną BROMERGON działania niepożądane
Odpowiedz

BROMERGON działania niepożądane

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kobietki,

potrzebuję wiedzieć jakie miałyście działania niepożądane podczas stosowania tego leku, czy pojawiły się one "od razu" czy po jakimś czasie dopiero?

Pozdrawiam :)

"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli o mnie chodzi, to wszystko zależało od dawki. Biorę go już dobre trzy lata i przy dawkach pół tabletki dziennie lub dwa razy dziennie po pół tabletki żadnych skutków ubocznych poza początkową sennością. W dawce jedna tabletka na noc na tydzień raz miałam tak, że nie mogłam wstać z łóżka bo miałam zaburzenia równowagi.

Adelo lubi tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie senność trochę i zmęczenie, ale w ciągu dnia przechodzi.

Adelo lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, Agania ja przyjmuje od 5 stycznia. Pierwszy tydzień brałam 1/2 tabletki. Po tygodniu zwiększyłam do 1. Na początku nic nie zauważyłam u siebie. Od 22 Stycznia przeszłam jakieś choróbsko/przeziębienie. Niby przeszło, ale jestem nie do życia. Czy to możliwe, że dopiero w 3 tygodniu stosowania zaczęły się pojawiać u mnie jakieś skutki uboczne? Zmęczenie, senność, bóle głowy, mdłości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:19

• Idgie Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę 2 tabletki dziennie.
    Mam jedno działanie niepożądane: zatyka mi sie nos i kilka razy dziennie musze wpuszczac sobie krople.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adelo wrote:
    Czy to możliwe, że dopiero w 3 tygodniu stosowania zaczęły się pojawiać u mnie jakieś skutki uboczne? Zmęczenie, senność, bóle głowy, mdłości.

Możliwe.

Adelo lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to przez to, ze Bromergon działa wolniej niż inne leki tego typu? A może po prostu każdy organizm jest inny.. Dziękuję Wam za odpowiedzi :-)

• Idgie Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze musialas sie nim "nasycic".

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaje Idgie, dobre określenie :)

Idgie lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ