X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną BROMERGON działania niepożądane
Odpowiedz

BROMERGON działania niepożądane

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was Kobietki,

potrzebuję wiedzieć jakie miałyście działania niepożądane podczas stosowania tego leku, czy pojawiły się one "od razu" czy po jakimś czasie dopiero?

Pozdrawiam :)

"Śpiesz się powoli" // www.MojeEndoLife.pl
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2015, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli o mnie chodzi, to wszystko zależało od dawki. Biorę go już dobre trzy lata i przy dawkach pół tabletki dziennie lub dwa razy dziennie po pół tabletki żadnych skutków ubocznych poza początkową sennością. W dawce jedna tabletka na noc na tydzień raz miałam tak, że nie mogłam wstać z łóżka bo miałam zaburzenia równowagi.

Adelo lubi tę wiadomość

• agania Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie senność trochę i zmęczenie, ale w ciągu dnia przechodzi.

Adelo lubi tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś, Agania ja przyjmuje od 5 stycznia. Pierwszy tydzień brałam 1/2 tabletki. Po tygodniu zwiększyłam do 1. Na początku nic nie zauważyłam u siebie. Od 22 Stycznia przeszłam jakieś choróbsko/przeziębienie. Niby przeszło, ale jestem nie do życia. Czy to możliwe, że dopiero w 3 tygodniu stosowania zaczęły się pojawiać u mnie jakieś skutki uboczne? Zmęczenie, senność, bóle głowy, mdłości.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2015, 16:19

• Idgie Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę 2 tabletki dziennie.
    Mam jedno działanie niepożądane: zatyka mi sie nos i kilka razy dziennie musze wpuszczac sobie krople.

08.09 - transfer :)
    2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Idgie Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Adelo wrote:
    Czy to możliwe, że dopiero w 3 tygodniu stosowania zaczęły się pojawiać u mnie jakieś skutki uboczne? Zmęczenie, senność, bóle głowy, mdłości.

Możliwe.

Adelo lubi tę wiadomość

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może to przez to, ze Bromergon działa wolniej niż inne leki tego typu? A może po prostu każdy organizm jest inny.. Dziękuję Wam za odpowiedzi :-)

• Idgie Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moze musialas sie nim "nasycic".

2nn3flw14d6fmfcl.png
  • Adelo Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi się tak wydaje Idgie, dobre określenie :)

Idgie lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ