X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bromergon skutki ubocze
Odpowiedz

Bromergon skutki ubocze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • Yanadis Znajoma

Wysłany: 25 października 2017, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś w was tez miała tak cholernie zatkany nos po bromergonie? Chwilami mam wrażenie nie się normalnie udusze

Yanadis
  • ka_tarzyna Autorytet

Wysłany: 25 października 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam i dlatego z tego zrezygnowałam. nie pozwalało mi to normalnie funkcjonować.

gg643e5ei3b53o9s.png
    bl9cgu1rq4wedujs.png

07.2019 drugi naturalsik :-)
    10.2017 naturalsik :-)
    Mam 4❄️
    4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
    AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%
  • Yanadis Znajoma

Wysłany: 25 października 2017, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te skutki uboczne sa tragiczne ...mdłości ból głowy zatkany nos ...już przemęcze to ostatnie opakowanie i mam nadzieje ze to ostatnie w moim życiu :)

Yanadis
  • ka_tarzyna Autorytet

Wysłany: 25 października 2017, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomagają spraye na zatkany nos, typu Otrivin, ale nie można tego długo stosować, bo może uszkadzać śluzówkę w nosie.

gg643e5ei3b53o9s.png
    bl9cgu1rq4wedujs.png

07.2019 drugi naturalsik :-)
    10.2017 naturalsik :-)
    Mam 4❄️
    4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
    AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38%
  • niezapominajka2017 Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2017, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katarzyna a Ty bierzesz caly czas bromka?
    Jaka dawke?

Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
    8.03.2017 IVF :( :( ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
    5.05.2017 ICSI :( 2.06.2017 crio :( 26.06.2017 crio :( :(
    28.07.2017 ICSI :( 26.09.2017 crio [*] 8tc :( :( 14.02.2018 crio [*] 6tc :( :(
    20.04.2018 ICSI :( brak mrozakow
    22.03.2019 IMSI :( 13.07.2019 :(
  • Maugo Przyjaciółka

Wysłany: 9 listopada 2017, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niezapominajka2017 wrote:
    Katarzyna a Ty bierzesz caly czas bromka?
    Jaka dawke?

Ja biorę już piąty miesiąc. Teraz praktycznie nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Nos mam zatkany bardzo rzadko, raczej przed snem. Biorę 1/2 tabletki na noc. Doszło nawet do tego, że jak mam ochotę napić się drinka czy wina to rezygnuję z wzięcia w tym dniu tabletki i wszystko jest ok. Oczywiście nie zdarza się to często, ale raz na jakiś czas.

Endometrioza
    02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
    Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
    Mam synka :)
  • nowa87 Nowa

Wysłany: 26 listopada 2017, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam kupić wodę morską w sprayu... Mi pomaga :)

• lollla7 Autorytet

Wysłany: 28 listopada 2017, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dostałam jak myślałam końską dawkę bo odrazu jeden proszek naraz codziennie :) myślałam że będzie źle, nasłuchałam się od znjaomej że chodziła po ścianach, zwracała a jest 3 razy taka jak ja, weic bardzo się bałam. Przez pierwsze dwa dni mnie mdliło, raz zwróciłam co zjadłam na kolację, teraz żadnych skutków ubocznych, każdy organizm jest inny :)

a z ciekawostek można bromka brac również dopochwowo, mój gin powiedział żebym brała ponieważ wchłanialność jest ta sama a można ominąc skutki uboczne własnie, ale jako że dobrze go toleruję to łykam akurat :)

Czekam na nasz cud... 13cs szczęśliwy!
    Czekamy na naszą królewnę :)
    ckaiskjodu7g6dj5.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ