X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bromergon w jakiej fazie cyklu
Odpowiedz

Bromergon w jakiej fazie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2021, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ze względu na wysoką prolaktynę dostałam pół tabletki bromergonu przed snem. Czy wiecie może czy można go zacząć brać w połowie cyklu (jestem po dniach płodnych) czy dopiero od kolejnego ? Nie dopytałam lekarza. Moim problemem są częste cykle bezowulacyjne. Czy jest dużo skutków ubocznych po tym leku ? Czytałam różne opinie i trochę się boję.

f2w3rjjg2cdpokqz.png
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka92 wrote:
    Bez znaczenia od dc ten lek się bierze ciągle, tylko zacznij od 1/4 tabletki przez 4 dni bo ten lek obniża ciśnienie, i może prowadzić do silnych bóli głowy. Daj się organizmowi przyzwyczaić.
    Dzięki, a jakie odczucia po tym leku ? Coś pomógł w staraniach ?

f2w3rjjg2cdpokqz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ