X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bromergon w jakiej fazie cyklu
Odpowiedz

Bromergon w jakiej fazie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2021, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ze względu na wysoką prolaktynę dostałam pół tabletki bromergonu przed snem. Czy wiecie może czy można go zacząć brać w połowie cyklu (jestem po dniach płodnych) czy dopiero od kolejnego ? Nie dopytałam lekarza. Moim problemem są częste cykle bezowulacyjne. Czy jest dużo skutków ubocznych po tym leku ? Czytałam różne opinie i trochę się boję.

f2w3rjjg2cdpokqz.png
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka92 wrote:
    Bez znaczenia od dc ten lek się bierze ciągle, tylko zacznij od 1/4 tabletki przez 4 dni bo ten lek obniża ciśnienie, i może prowadzić do silnych bóli głowy. Daj się organizmowi przyzwyczaić.
    Dzięki, a jakie odczucia po tym leku ? Coś pomógł w staraniach ?

f2w3rjjg2cdpokqz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inseminacja (IUI) koszt i wskazania. Jaka jest skuteczność inseminacji?

Inseminacja domaciczna jest zabiegiem mającym na celu, ułatwienie zapłodnienia, poprzez skrócenie drogi, jaką mają do pokonania plemniki do komórki jajowej. Czy warto ją wykonać, jaki jest koszt i przy jakich schorzeniach odnotowuje się najlepsze rezultaty? Przeczytaj również jakie badania należy wykonać przed inseminacją i jak się do niej przygotować. 

CZYTAJ WIĘCEJ