SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Bromergon w jakiej fazie cyklu
Odpowiedz

Bromergon w jakiej fazie cyklu

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2021, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, ze względu na wysoką prolaktynę dostałam pół tabletki bromergonu przed snem. Czy wiecie może czy można go zacząć brać w połowie cyklu (jestem po dniach płodnych) czy dopiero od kolejnego ? Nie dopytałam lekarza. Moim problemem są częste cykle bezowulacyjne. Czy jest dużo skutków ubocznych po tym leku ? Czytałam różne opinie i trochę się boję.

f2w3rjjg2cdpokqz.png
  • Andzia35 Ekspertka

Wysłany: 1 października 2021, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zojka92 wrote:
    Bez znaczenia od dc ten lek się bierze ciągle, tylko zacznij od 1/4 tabletki przez 4 dni bo ten lek obniża ciśnienie, i może prowadzić do silnych bóli głowy. Daj się organizmowi przyzwyczaić.
    Dzięki, a jakie odczucia po tym leku ? Coś pomógł w staraniach ?

f2w3rjjg2cdpokqz.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ