X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CC Polna Poznań
Odpowiedz

CC Polna Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mysza28 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia 2024, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Czy któraś z dziewczyn miała ta przyjemność mieć CC na Polnej w Poznaniu i może mi odpowiedzieć na kilka pytań

• Cassie93 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia 2024, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) ja miałam w maju więc pytaj śmiało :)

Transfer 04.2022 8tc💔

Transfer 09.2022 8dpt-215; 10dpt 516; 12dpt 1052; 14dpt 2149
    6+1 - mamy serduszko ❤️
    12+6 - prenatalne, test papa - ryzyko niskie - będzie dziewczynka ❤️
    17+0 - 202 gram szczęścia 😍
    21+0 - 433 gram szczęścia
    22+6 - 509 gram szczęścia, wszystkie parametry w normie
    25+0 - 717 gram szczęścia ,
    29+0 - 1566 gram szczęścia,
    32+0 - 1916 gram 😍

Maj 2023 - kruszynka jest z nami ❤️😍
  • ........ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia 2024, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza28 wrote:
    Dzień dobry. Czy któraś z dziewczyn miała ta przyjemność mieć CC na Polnej w Poznaniu i może mi odpowiedzieć na kilka pytań

Hej ja miałam w czerwcu

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ