X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CC Polna Poznań
Odpowiedz

CC Polna Poznań

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mysza28 Autorytet

Wysłany: 4 stycznia, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry. Czy któraś z dziewczyn miała ta przyjemność mieć CC na Polnej w Poznaniu i może mi odpowiedzieć na kilka pytań

• Cassie93 Ekspertka

Wysłany: 4 stycznia, 23:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ;) ja miałam w maju więc pytaj śmiało :)

Transfer 04.2022 8tc💔

Transfer 09.2022 8dpt-215; 10dpt 516; 12dpt 1052; 14dpt 2149
    6+1 - mamy serduszko ❤️
    12+6 - prenatalne, test papa - ryzyko niskie - będzie dziewczynka ❤️
    17+0 - 202 gram szczęścia 😍
    21+0 - 433 gram szczęścia
    22+6 - 509 gram szczęścia, wszystkie parametry w normie
    25+0 - 717 gram szczęścia ,
    29+0 - 1566 gram szczęścia,
    32+0 - 1916 gram 😍

Maj 2023 - kruszynka jest z nami ❤️😍
  • ........ Autorytet

Wysłany: 5 stycznia, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza28 wrote:
    Dzień dobry. Czy któraś z dziewczyn miała ta przyjemność mieć CC na Polnej w Poznaniu i może mi odpowiedzieć na kilka pytań

Hej ja miałam w czerwcu

https://zrzutka.pl/g5kns3
    Dla naszej Kamisi

age.png

05.10.2022 FET c/n 4.2.1❤

16.06.23 CC 3780g 62cm 🥰🥰🥰
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ