SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną chętnie sprzedam leki i suplementy
Odpowiedz

chętnie sprzedam leki i suplementy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Chrupka Znajoma

Wysłany: 23 listopada 2025, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Sprzedam:
    1. Lutinus progesteronum 100mg, całe okakiwanie(21szt.) + 2 szt. wraz z zafoliowanym aplikatorem.
    2. Utrogestan 300mg, 4 szt, oddam za free
    3. Neoparin 4000 j.m. 40mg/0,4ml, jedno całe opakowanie + 7 szt.
    4. Biofer (żelazo) całe opakowanie (60szt.) +24 szt

Ceny do uzgodnienia, proszę o kontakt tylko i wyłącznie: [email protected]

Lusiaa22 lubi tę wiadomość

• kfr_89 Koleżanka

Wysłany: 24 listopada 2025, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam:
    Luteina dopochwowa 100 mg - 60 sztuk (2 opakowania), termin do 01.2027
    Estrofem 2 mg - 28 sztuk (1 opakowanie), termin do 10.2026
    Duphaston 10 mg - 20 sztuk (1 opakowanie), termin do 08.2028
    Utrogestan 200 mg dopochwowy - 15 sztuk (1 opakowanie) + 7 sztuk (pół opakowania) gratis, termin do 02.2027
    Acard 75 mg - 30 sztuk, termin do 08.2027
    Neoparin 40 mg - 1 opakowanie, termin do 06.2027
    Neoparin 20 mg - 2 opakowania, termin do 05.2027

Wysyłka na vinted lub olx, odbiór osobisty w Łodzi.
    Mail: [email protected]

• Agacia 86 Koleżanka

Wysłany: 26 listopada 2025, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprzedam pozostałości po leczeniu:
    - Omnitrope 5mg/ 1,5 ml. 4 fiolki całe- nieużyte, natomiast jedna była użyta 2 razy i wkładu zostało na 1 raz ( w zależności też kto jakiej dawki używa)- lek bez refundacji, ja zapłaciłam za 5 fiolek- 1.900 zł, sprzedam kilka stówek mniej,
    - Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek- cena: 120 zł,
    - Menopur 1200- ważny do 09/2027- połowa fiolki i do tego dodam 5 szt strzykawek- cena: 50 zł.
    Wszystkie powyższe leki trzymane są w lodówce.
    I mam jeszcze witaminę PP 200- ważna do 01/2028- całe opakowanie- cena 15 zł.
    Ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze.
    Jeśli jesteś zainteresowana- odpowiedz na moją wiadomość, a się odezwę.

• s12o12 Koleżanka

Wysłany: 11 grudnia 2025, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gonapeptyl daily 0,1mg/ml 5 szt. ampułko-strzykawek trzymane w lodowce, termin ważności 09.2027

Utrogestan 200 mg 12 opakowań ( 11 z nich ważnych do 12/2026 1 do 02/2027 )

Luteina dopochwowa 200 mg 3 opakowania ( 2 pełne, 1 27 tabletek z 30) data ważności 01/2028 i 02/2028

[email protected]

• Agacia 86 Koleżanka

Wysłany: 18 grudnia 2025, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja- co jeszcze zostało:😉

- Omnitrope 5mg/ 1,5 ml- ważny do 11/2026 r., trzymany cały czas w lodówce, zostały mi 3 całe fiolki - nieużyte; lek bez refundacji, zakupiłam go w polskiej aptece stacjonarnej; zapłaciłam za 1 szt - 380 zł, sprzedam taniej niż je kupiłam;

- Rekovelle 72 mcg/2,16 ml- ważny do 07/2026, trzymany cały czas w lodówce; zostało ok. 48 mcg, do tego dodam 10 końcówek, lek zakupiony w polskiej aptece stacjonarnej- cena: 110 zł;

- Menopur 1200- ważny do 09/2027- trzymany cały czas w lodówce, została połowa fiolki - lek zakupiony w polskiej aptece stacjonarnej-
    cena: 50 zł.

Pozostała mi jeszcze Wit. PP 200- ważna do 01/2028- całe, nie rozpoczęte opakowanie- cena 15 zł.

Wszystkie ceny są symboliczne, żeby chociaż trochę odzyskać wydane pieniądze. Same wiecie ile to wszystko kosztuje; ja już nie potrzebuje tych leków, a którejś z Was mogą się przydać.
    Jeśli jesteś zainteresowana odezwij się:
    [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ