X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Chlamydia ureaplasma mycoplasma
Odpowiedz

Chlamydia ureaplasma mycoplasma

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakładam ten wątek dla wszystkich dziewczyn, które borykają się z tymi bakteriami. Piszcie, jak długo się leczycie i czy udało Wam się zajść w upragnioną ciążę, po wyleczeniu. Ja sama czekam na wyniki badań na owe bakterie. Kosztowało mnie to 480zł, bo były to te czułe badania na DNA bakterii. Co najciekawsze, kiedy byłam badana na chlamydię przed laparoskopią z krwi wyszło tylko, że kiedyś byłam zakażona, ale teraz po bakterii nie ma już śladu. Staram się o dzidziusia już rok bez powodzenia, dlatego lekarz zlecił te dokładniejsze badania, bo podejrzewa, że jednak któraś z tych cholernych bakterii we mnie siedzi i jest przyczyną dotychczasowych niepowodzeń. Chciałabym się dowiedzieć, jakie są Wasze historie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 21:06

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ