Choler** orgametril
-
nick nieaktualnySłuchajcie ku przestrodze albo mi wyjaśnijcie .cierpię na nie pekajace pecherzyki przez LUF. Od początku mam prawie pco . Lekarz na skalę naukowca podejrzewa endometrioze .ale wróćmy do początku. Jak pęcherz nie Pekal bo zastrzykach to robiła się torbiel i bez podania progesteronu w formie luteiny czy duphaston czekałAbym na okres z 60 dni a dzięki tym lekom okres przychodzi w terminie . Ostatnio podał mi lekarz orgametril .I to chyba zdyskwalifikowalo mnie do wyczekanej histerolaparoslopii. Spędziłam dobę w szpitalu i w drugiej dobie dostałam krwawienia w środku cyklu . I odrazu jak im powiedziałam dostałam wypis i termin za miesiąc .czy wy również po tym środku mialyscie plamienia wśród cyklu ? bo nie wiem czy to zbieg okoloczicznosci .bo teraz tego leku nie wezmę na torbiel
-
nick nieaktualnyMiałaś brać orgametrill cały cykl?jeśli tak to takie krwawienie mogło się zdarzyć. Ja raz dostałam orgametrill na 4cm torbiel ale brałam wtedy tylko w drugiej fazie cyklu orzez 7 dni i żadnych skutków ubocznych nie było. A co znaczy że masz prawie pco?
-
nick nieaktualnyObraz jajników wygląda na pco .otoczone są drobnymi licznymi pecherzykami natomiast badanIa hormonalne mieszczą się w dolnej granicy .czyli objawy skłonność ku temu nie płodnośc.mam plamienie z nablonkiem. Orgametril brałam na dużą torbiel z nie pęknie tego pecherzyka .brałam 10 dni po 4 tabletki
-
nick nieaktualny
-
Ja brałam orgametril i pięknie mi po pierwsze złuszczył endo - miałam polipy na endometrium i dzieki niemu własnie jeden polip zniknał ..nie miałąm po nim żadnych skutków ubocznych , no i był to jedyny lek dzięki któremu udało mi sie przedłuzyc cykl tak żeby w następnym cyklu miec histeropskopie
niestety na każdego działa inaczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPewnie tak . Ale jakby co zawsze przestroga żeby miesiąc przed operacja ginekologiczna nie brać. Jedna z dziewczyn pisała że w 12 dc miała plamienia .tak Jak ja i wywalono mnie ze szpitala .zastanawiam się czy przy takich plamieniach jajeczka rosną.
-
nick nieaktualny
-