Cienkie endo
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymotylek@ wrote:U mnie znów crio w tym cyklu było odwołane, endo nie urosło:( teraz czekam na @ i mam mieć przygotowanie na cyklu z naturalnym z lekka stymulacja owulacji. Ale chyba wybiorę się do gina najpierw sprawdzić czy pęcherzyk leki w tym cyklu po pregnylu żeby się nie okazało że jakaś torbiel się zrobiła.
Dodam jeszcze od siebie donga i może dostanę też viagre, zobaczymy.
A Ty jak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2019, 19:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgnieszkaH wrote:Ja w dniu transferu miałam endo 7.5mm czy to w ogóle miało sens. Najlepsze że w 7 dc miało 8mm a w 11 kiedy już był transfer 7.5 jak to możliwe od progesteronu?
U mnie tez spadlo, w 10 dc mialam.7.3 po progesteronie spadlo do 6.6 i.ostatecznie transferu nie bylo -
nick nieaktualnyAgnieszkaH wrote:Ja w dniu transferu miałam endo 7.5mm czy to w ogóle miało sens. Najlepsze że w 7 dc miało 8mm a w 11 kiedy już był transfer 7.5 jak to możliwe od progesteronu?
To był transfer na cyklu sztucznym? Jeśli tak, to można było poczekać jeszcze ze 2-3 dni żeby podtuczyć to endo ...
Przy włączeniu prog zmienia się struktura ... a te 0.5 różnicy to może kwestia przyłożenia głowicy. Ważna jest struktura. Wiem, że mówi się ze minimum to 8, ale są ciąże z transferów na endo 7 czy nawet 6.5. Także nie zamartwiaj się i trzymam mocne ✊️✊️✊️Berbeć, rebe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak miałam świeży transfer 3 dniowego mojego jedynego zarodka:) pocieszyłyście mnie dziewczyny:* Pozostaje czekać na wynik. Miałam testować 4 marca ale chyba pokuszę się o teścik w dniu urodzin mojego męża 28 lutego:) jedyne co mnie martwi to to że na 2 dpt miałam bardzo silne bóle @. Teraz już jest w miarę ok.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej, walczę z cienkim endo 2lata. Uszkodzone po 2łyżeczkowaniach 01i04.2017r.
3xhistero, Ostatnia histeroskopia 11.2018r. -usunięcie zrostów
W tamtym tyg miałam sonoHSG i lipa. Endometrium zmasakrowane, poszarpane. (8dc 4,7mm)
zero reakcji na estrofem a teraz mam spróbować ponownie.
Chcieliśmy zacząc procedure w marcu (invimed katowice) ale wątpie, czy jest sens.01.2018r. -05.2021 histeroskopia x 15
Zespół Ashermana, adenomioza, endo 3st
PAI hetero
IVF
transfer -> negative -
nick nieaktualnydariina wrote:Hej, walczę z cienkim endo 2lata. Uszkodzone po 2łyżeczkowaniach 01i04.2017r.
3xhistero, Ostatnia histeroskopia 11.2018r. -usunięcie zrostów
W tamtym tyg miałam sonoHSG i lipa. Endometrium zmasakrowane, poszarpane. (8dc 4,7mm)
zero reakcji na estrofem a teraz mam spróbować ponownie.
Chcieliśmy zacząc procedure w marcu (invimed katowice) ale wątpie, czy jest sens.
Nie piszesz nie czy mialas juz ivf czy nieWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2019, 18:36
-
nick nieaktualny