X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ciężarne - wolny czas Gdańsk
Odpowiedz

Ciężarne - wolny czas Gdańsk

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Olga1987 Autorytet

Wysłany: 4 maja 2022, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Udało mi się w końcu zająć w ciążę ale trochę brakuje mi towarzystwa na L4 :D szukam koleżanki do wspólnych spacerów, na basen czy fitness. Dajcie znać która ma czas i dobry stan żeby do mnie dołączyć ;) mieszam w Gdańsku Piecki Migowo. Mam 35 lat i jestem w 17 tyg :)

f0f056cf2f.png
    Starania od 02.2020,
    *naturalna CB 08.03.2021,
    *od 07.2021 - 6 cykli stymulacji na aromku + ovitrelle
    *18.01.2022 aromek + ovitrelle ~ IUI 30 mln/36%,
    01.02 - 14 dpIUI beta 139, prog 37
    05.02 - 18 dpIUI beta 1079 🙉
    08.02 - 21 dpIUI beta 3973
    22.02 - 35 dpIUI ❤️ CRL 1 cm
    Czynnik V (R2) hetero, MTHFR* hetero, PAI-1** - homo
    30.05 - badania prenatalne 2 trym. Wodonercze łagodne - miedniczki 7 mm. Wody płodowe na górnej granicy.
    08.08 - badania prenatalne 3 trym. 1826 gramy/80 perc
  • Paulina12345 Autorytet

Wysłany: 5 maja 2022, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga1987 wrote:
    Cześć. Udało mi się w końcu zająć w ciążę ale trochę brakuje mi towarzystwa na L4 :D szukam koleżanki do wspólnych spacerów, na basen czy fitness. Dajcie znać która ma czas i dobry stan żeby do mnie dołączyć ;) mieszam w Gdańsku Piecki Migowo. Mam 35 lat i jestem w 17 tyg :)

Piękna inicjatywa ale.. Jestem z drugiego końca Polski :-D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ