X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clexan czy neoparin ?
Odpowiedz

Clexan czy neoparin ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zalecenie od lekarza przyjmować heparynę. I mojemu lekarzowi jest obojętnie na co wypisze recepte. I tu jest moje pytanie. Co jest lepsze, ci wy stosowalyscie, jaka jest różnica i co polecacie. Zdania są tak różne na ten temat że sama nie wiem co wyprać. Nie możemy tu o kwestie finansowej tylko o samym dzialaniu.

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 18:45

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • japonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam tylko Neoparin i Fraxiparine, po tym drugim miałam cały zielony brzuch od siniaków więc teraz zawsze proszę o Neoparin. To jest ta sama substancja co w Clexane, Fraxi ma coś innego.

a5526252e0.png

38 lat | 5,5 r starań, 1 strata 5.2017 (Adaś,LBWC,16t)| JA: MTHFR 677T homo, IO, NK 20%, INF ⬆️, KIR Bx, AMH 1,3; ON: 4%, fDNA 32% | 3x IUI, 3 x ICSI (6 transferów, 8 zarodków, 4*)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ