X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clexan czy neoparin ?
Odpowiedz

Clexan czy neoparin ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zalecenie od lekarza przyjmować heparynę. I mojemu lekarzowi jest obojętnie na co wypisze recepte. I tu jest moje pytanie. Co jest lepsze, ci wy stosowalyscie, jaka jest różnica i co polecacie. Zdania są tak różne na ten temat że sama nie wiem co wyprać. Nie możemy tu o kwestie finansowej tylko o samym dzialaniu.

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 18:45

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • japonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam tylko Neoparin i Fraxiparine, po tym drugim miałam cały zielony brzuch od siniaków więc teraz zawsze proszę o Neoparin. To jest ta sama substancja co w Clexane, Fraxi ma coś innego.

a5526252e0.png

38 lat | 5,5 r starań, 1 strata 5.2017 (Adaś,LBWC,16t)| JA: MTHFR 677T homo, IO, NK 20%, INF ⬆️, KIR Bx, AMH 1,3; ON: 4%, fDNA 32% | 3x IUI, 3 x ICSI (6 transferów, 8 zarodków, 4*)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ