X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clexan czy neoparin ?
Odpowiedz

Clexan czy neoparin ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mildred Autorytet

Wysłany: 22 marca 2019, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam zalecenie od lekarza przyjmować heparynę. I mojemu lekarzowi jest obojętnie na co wypisze recepte. I tu jest moje pytanie. Co jest lepsze, ci wy stosowalyscie, jaka jest różnica i co polecacie. Zdania są tak różne na ten temat że sama nie wiem co wyprać. Nie możemy tu o kwestie finansowej tylko o samym dzialaniu.

9ewns65gkf9ocqq6.png
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 22:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2019, 18:45

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • japonka Autorytet

Wysłany: 23 marca 2019, 23:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja próbowałam tylko Neoparin i Fraxiparine, po tym drugim miałam cały zielony brzuch od siniaków więc teraz zawsze proszę o Neoparin. To jest ta sama substancja co w Clexane, Fraxi ma coś innego.

a5526252e0.png

38 lat | 5,5 r starań, 1 strata 5.2017 (Adaś,LBWC,16t)| JA: MTHFR 677T homo, IO, NK 20%, INF ⬆️, KIR Bx, AMH 1,3; ON: 4%, fDNA 32% | 3x IUI, 3 x ICSI (6 transferów, 8 zarodków, 4*)
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ