CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny więc tak jak wczoraj życzę wszystkim POZYTYWNEGO dnia bez stresów i złości
Oby dzień był dobry i bez łez
Tuśka87 ja też jestem dziś w 20dc i czuje się tak jakbym miała za chwile dostać @!!! (NIE!!!) wszystko mnie ciągnie i gemzi... staram się nie nakręcać że to może dobrze... Znam laski które też tak miały, lądowały u gina aby dał im coś na wywołanie okresu bo "się nie może przebić" a on gratulował im ciąży...
Ja do 30 marca jestem na dupku i chyba 31 zatesuje jednak i tu moje pytanie dziewczyny poratujcie... Jeżeli hipotetycznie okazało by się że są II czerwone kreski to lecieć do lekarza po dupka??? czy już go odstawić i życ z dusza na ramieniu??-ciężkie mam rozmyślenia z samego rana:D:D
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
I.Ana.I wrote:A kupie dzis test jak bede szla do pracy i zrobie w pracy sobie. A co tam. Najwyzej bede wyc;p
Ja wczoraj kupiłam 10 ciążowych i 10 owulacyjnych aby nie byłoCo ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
I.Ana.I wrote:A kupie dzis test jak bede szla do pracy i zrobie w pracy sobie. A co tam. Najwyzej bede wyc;p
koniecznie daj znać.
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Dziewczyny witajcie:)
Ależ się ciesze z Waszych sukcesów, dajecie ogromną nadzieję i mama nadzieje ze zarazacie:)
Mamakejti apropos tego co napisałaś o inseminacji,tez się nad tym poważnie zastanawiamy-bardzo chcemy wykorzystać na maxa ten czas po laparoskopii kiedy mama bardzo dobre warunki,nie chcemy tego zmarnować, a naszym staraniom od jakiegoś czasu towarzyszy wielki stres.w przyszła środę umówiłam się do kliniki niepłodności do jednego lekarza co szczęśliwa inseminacje zrobił znajomej;)wezmę swoje wszystkie wyniki,to będzie końcówka cyklu,może uda się w następnym juz zrobić ta inseminacje,czy to tak łatwo załatwić czy są jakieś warunki? -
I.Ana.I wrote:No ja mialam testowac w piatek ale moja niecierpliwosc jest zbyt duza. Oczywiscie ze dam znac. Najwyzej bedziecie mnie pocieszac i uzyczycie swego ramienia
No co Ty zobacz co się tu dziejenormalnie jakby się worek rozpruł. Trzymam kciuk!!! testuj i dawaj znaka co i jak
Co ma być to będzie!!! I już!!!jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
-
I.Ana.I wrote:A kupie dzis test jak bede szla do pracy i zrobie w pracy sobie. A co tam. Najwyzej bede wyc;pAntoś IVF,Julisia natural
-
Madziulla wrote:Przybyłam po wiruski bo usłyszałam ze panuje tu ciąża
Roma,mamakejti ciche gratulacje.ja jutro kończę brać w tym cyklu CLO. Zobaczymy co wyniknie za niewiele ponad 2 tyg
Antoś IVF,Julisia natural
-
No właśnie ja mam znajoma co dwa miechy nie wiedziała że jest w ciąży bo testy @ nie było, testy negatywy i w związku z negatywami nie wpadła żeby zrobić bete,czekała i po 2 miesiącach poszła do gina po leki na wywołanie okresu a tu.... groszek
A moja przyjaciółka chciała sovie test na pamiątkę zostawić i dopiero w 12 tc wyszedł jej pozytywny:) -
nick nieaktualny
-
AniaStaraczka85 wrote:Dziewczyny witajcie:)
Ależ się ciesze z Waszych sukcesów, dajecie ogromną nadzieję i mama nadzieje ze zarazacie:)
Mamakejti apropos tego co napisałaś o inseminacji,tez się nad tym poważnie zastanawiamy-bardzo chcemy wykorzystać na maxa ten czas po laparoskopii kiedy mama bardzo dobre warunki,nie chcemy tego zmarnować, a naszym staraniom od jakiegoś czasu towarzyszy wielki stres.w przyszła środę umówiłam się do kliniki niepłodności do jednego lekarza co szczęśliwa inseminacje zrobił znajomej;)wezmę swoje wszystkie wyniki,to będzie końcówka cyklu,może uda się w następnym juz zrobić ta inseminacje,czy to tak łatwo załatwić czy są jakieś warunki?
Aniu,ale ja ci zycze pozytywu jeszcze w tym cyklu,kiedy sprawdzasz?Antoś IVF,Julisia natural