X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLO

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:
    Dziewczyny ile dni przed @ spada tempka?

Mi najczęściej dzien-dwa przed @

• I.Ana.I Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis mam 27 dc i tempka 37.7 oby mi nie spadla

3e18ed7294.png
    08e43fafa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:

Trzymam kciuki :)

• I.Ana.I Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A kupie dzis test jak bede szla do pracy i zrobie w pracy sobie. A co tam. Najwyzej bede wyc;p

3e18ed7294.png
    08e43fafa5.png
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2016, 07:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny więc tak jak wczoraj życzę wszystkim POZYTYWNEGO dnia bez stresów i złości :) Oby dzień był dobry i bez łez ;)

Tuśka87 ja też jestem dziś w 20dc i czuje się tak jakbym miała za chwile dostać @!!! (NIE!!!) wszystko mnie ciągnie i gemzi... staram się nie nakręcać że to może dobrze... Znam laski które też tak miały, lądowały u gina aby dał im coś na wywołanie okresu bo "się nie może przebić" a on gratulował im ciąży...

Ja do 30 marca jestem na dupku i chyba 31 zatesuje jednak i tu moje pytanie dziewczyny poratujcie... Jeżeli hipotetycznie okazało by się że są II czerwone kreski to lecieć do lekarza po dupka??? czy już go odstawić i życ z dusza na ramieniu??-ciężkie mam rozmyślenia z samego rana :D:D:D

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2016, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:
    A kupie dzis test jak bede szla do pracy i zrobie w pracy sobie. A co tam. Najwyzej bede wyc;p

Ja wczoraj kupiłam 10 ciążowych i 10 owulacyjnych aby nie było :P

Co ma być to będzie!!! I już!!! :) jedno jest pewne trzeba cieszyć się życie... Bo jest później niż nam się wydaje!!!
  • roma Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:
    Zaciskam kciuki, pociągnij dalej tą dobrą passę :-) koniecznie daj znać.

25.05.2010 Aniołek 9 tc
    03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud :-)
    17.04.2015 - Aniołek 8 tc
    03.01.2016 - Aniołek 8 tc
    29.04.2016 - Aniołek 9 tc
    25.07.2018 - Córcia :-)

Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy :-)
  • I.Ana.I Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ja mialam testowac w piatek ale moja niecierpliwosc jest zbyt duza. Oczywiscie ze dam znac. Najwyzej bedziecie mnie pocieszac i uzyczycie swego ramienia ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2016, 07:49

3e18ed7294.png
    08e43fafa5.png
  • AniaStaraczka85 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny witajcie:)
    Ależ się ciesze z Waszych sukcesów, dajecie ogromną nadzieję i mama nadzieje ze zarazacie:)

Mamakejti apropos tego co napisałaś o inseminacji,tez się nad tym poważnie zastanawiamy-bardzo chcemy wykorzystać na maxa ten czas po laparoskopii kiedy mama bardzo dobre warunki,nie chcemy tego zmarnować, a naszym staraniom od jakiegoś czasu towarzyszy wielki stres.w przyszła środę umówiłam się do kliniki niepłodności do jednego lekarza co szczęśliwa inseminacje zrobił znajomej;)wezmę swoje wszystkie wyniki,to będzie końcówka cyklu,może uda się w następnym juz zrobić ta inseminacje,czy to tak łatwo załatwić czy są jakieś warunki?

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
    IUI maj2016-c.pozamaciczna,laparo 06.2016
    Ciąża z zaskoczenia w naturalnym cyklu :)
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:
    No ja mialam testowac w piatek ale moja niecierpliwosc jest zbyt duza. Oczywiscie ze dam znac. Najwyzej bedziecie mnie pocieszac i uzyczycie swego ramienia ;)

No co Ty zobacz co się tu dzieje :) normalnie jakby się worek rozpruł. Trzymam kciuk!!! testuj i dawaj znaka co i jak

Wysłany: 23 marca 2016, 07:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam tez nowe wszystkie koleżanki:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • atena87 Przyjaciółka

Wysłany: 23 marca 2016, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 :) Jak czytam o tych waszych rozterkach, problemach i niepewnościach to czuje się jakbym z Wami gadała od dawna...

Wysłany: 23 marca 2016, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie kto nas tak nie zrozumie jak my same,w podobnych sytuacjach:)

atena87 lubi tę wiadomość

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:
    Oby ci nie spadła☺☺☺
    Dzien dobry kochane

Antoś IVF,Julisia naturalmhsvanlit2rdpeg7.png
    km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I.Ana.I wrote:
    Jesli ci nie wyjdzie to nie smutaj się,bo tak moze byc.Wiele dziewczyn robilo test wczesniej i negatyw a potem za kilka dni bete robiły i beta dopiero wyszla pozytywna

km5svcqgqcxnw3nt.png
  • Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    Przybyłam po wiruski bo usłyszałam ze panuje tu ciąża ;D
    Roma,mamakejti ciche gratulacje. ;) ja jutro kończę brać w tym cyklu CLO. Zobaczymy co wyniknie za niewiele ponad 2 tyg :D
    Zycze owocnych staran kochana,ja dopiero dzis pierwsza tabletka

km5svcqgqcxnw3nt.png

Wysłany: 23 marca 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie ja mam znajoma co dwa miechy nie wiedziała że jest w ciąży bo testy @ nie było, testy negatywy i w związku z negatywami nie wpadła żeby zrobić bete,czekała i po 2 miesiącach poszła do gina po leki na wywołanie okresu a tu.... groszek ;)
    A moja przyjaciółka chciała sovie test na pamiątkę zostawić i dopiero w 12 tc wyszedł jej pozytywny:)

heQHp2.png
    17 miesięcy starań
    7 cykli z clo
  • I.Ana.I Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie mi nie wyszlo. myslalam ze gorzej to zniose.

3e18ed7294.png
    08e43fafa5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 marca 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No przecie mowie ze ciąża panuje na tym watku! ;)

• Jagna 75 Autorytet

Wysłany: 23 marca 2016, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AniaStaraczka85 wrote:
    Dziewczyny witajcie:)
    Ależ się ciesze z Waszych sukcesów, dajecie ogromną nadzieję i mama nadzieje ze zarazacie:)

Mamakejti apropos tego co napisałaś o inseminacji,tez się nad tym poważnie zastanawiamy-bardzo chcemy wykorzystać na maxa ten czas po laparoskopii kiedy mama bardzo dobre warunki,nie chcemy tego zmarnować, a naszym staraniom od jakiegoś czasu towarzyszy wielki stres.w przyszła środę umówiłam się do kliniki niepłodności do jednego lekarza co szczęśliwa inseminacje zrobił znajomej;)wezmę swoje wszystkie wyniki,to będzie końcówka cyklu,może uda się w następnym juz zrobić ta inseminacje,czy to tak łatwo załatwić czy są jakieś warunki?
    Mysle ze spokojnie od następnego cyklu mozecie zacząc.Nasienie nie wiem kiedy badaliscie?
    Aniu,ale ja ci zycze pozytywu jeszcze w tym cyklu,kiedy sprawdzasz?

km5svcqgqcxnw3nt.png
‹‹ 1403 1404 1405 1406 1407 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ