CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt było duuuuzo stresu w dni starań,wiec nie wiem czy po prostu te nerwy nie zablokowaly owulacji plus prolaktyna 25,także zastrzyk nie jest gwarantem
-
Ja też się zastanawiam czy moje same pękną, gin mówił że powinny ale któż to wieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
atena87 wrote:"pozwiedzałam" trochę wątków i jak czytam historie różnych dziewczyn to jest przerażona... Mam nadzieję że wszystkie niedogodności są już za nami i będzie teraz górki u Nas wszystkich!
Dziewczyny czy Wy się czasem nakręcacie i uprawiacie jakieś czarnowidźtwo?? bo ja chyba zaczynam lekko panikować... jak czytam o tych badaniach... jakiś problemach... rozczarowaniach... to aż mnie ściska i zaczynam panicznie się bać różnych rzeczy...
Też miałam okres co czytałam wszystko co się da, wyobrażałam sobie że mnie też może to wszystko czekać - wkręcałam różne rzeczy mężowi aż się zdenerwował i zabronił cokolwiek czytać. Także odpuściłam sobie nawet czytanie pamiętników innych dziewczyn bo ryczałam przy nich jak dziecko. Teraz mam czas na luzie, pogoda ładna, wymyślam sobie coraz to nowe rzeczy i malutkie cele żeby mieć się czym zająćWcześniej były dni że potrafiłam przez kilka dni leżeć w łóżku i płakać że nie będę mieć dziecka, albo że mnie czekają różne choroby, zabiegi itp. Albo miałam czas co całymi dniami siedziałam na internecie i planowałam pokój dla dziecka, wybrałam wszystko co sie da łóżeczko, wózek, wyprawkę, butelki, smoczki, ubranka, kosmetyki WSZYSTKO! Ale na szczęście ogarnęłam się z tego.
-
atena87 wrote:"pozwiedzałam" trochę wątków i jak czytam historie różnych dziewczyn to jest przerażona... Mam nadzieję że wszystkie niedogodności są już za nami i będzie teraz górki u Nas wszystkich!
Dziewczyny czy Wy się czasem nakręcacie i uprawiacie jakieś czarnowidźtwo?? bo ja chyba zaczynam lekko panikować... jak czytam o tych badaniach... jakiś problemach... rozczarowaniach... to aż mnie ściska i zaczynam panicznie się bać różnych rzeczy...nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
No ja sobie też tłumacze to niepekniecie ostatnio pomimo zastrzyku tak,ze były naprawdę ogromne nerwy w te dni owulacyjne ,ten stres jeszcze podniósł juz lekko podwyższona prolaktyne i w końcu pęcherzyki nie pekly,czyli defacto nie było owulacji:((
-
agnes87 wrote:Dziewczyny jutro mam podejście nr 2 do HSG. Mam nadzieję,że tym razem zrobią mi to badanie i nie będzie ono mega bolesne. Z tego co wiem to mam dostać jakieś znieczulenie do wenflonu wstrzyknięte. Może to i dobrze, bo myślę że będzie bardziej działało niż jakaś tabletka. Trzymajcie kciuki!Antoś IVF,Julisia natural
-
Adziulka92 wrote:Tylko że ja mam prolaktynę ponad norme:/ Na obniżenie nic nie dał bo powiedział, że za bardzo się stresuje i tylko w tym jest wina. No nic wierzę w to że pękną same moje dwa jajca
Mimo to,jesli tak cie to stresuje(jak wiekszosc z nas) to jednak profilaktycznie powinien dac ci ten zastrzyk,nie zaszkodzi,a moze pomóc.
Ania pisała ze zastrzyk nie zadziałal na jej jajka...z postów zauwazylam ze czeste ciàze byly z zastosowaniem ovitrelle niz z pregnylu...ale moze tylko mnie sie tak wydaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:14
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jejku tak mnie skręca z bólu że ledwo chodzę a i siedzieć ciężko czyżby juz owu...???wczoraj jaja po 23 mm mogłyby już pęknąć?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
Wedmoczka wrote:Jejku tak mnie skręca z bólu że ledwo chodzę a i siedzieć ciężko czyżby juz owu...???wczoraj jaja po 23 mm mogłyby już pęknąć?
Jak najbardziej może to być owulacja. Ja miałam tak wczoraj i niedługo jadę do gina i zobaczymy czy faktycznie to było toWedmoczka lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
Wedmoczka wrote:Jejku tak mnie skręca z bólu że ledwo chodzę a i siedzieć ciężko czyżby juz owu...???wczoraj jaja po 23 mm mogłyby już pęknąć?
Wedmoczka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
no to pięknie ...a miałam plan zgwałcić małżonka wieczorem
pewnie macie rację bo już cyce zrobiły się pełne i wrażliwe...
dobrze że wczoraj nie odpuściłam tematuWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:34
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
No wysyp bliźniaków nam szykuje na majówkę
trzymam za nas kciukiKinga40 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Jagna 75 wrote:Witaj w klubie,tez tak miałam w sobote.Oby dojrzały i pękły
A idziesz sprawdzić czy pękły?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04.... -
Hej dziewczynki wybaczcie moja nieobecność ale miałam rodzinkę i nie było czasu. Chyba nie nadrobię zaległości bo wy to dziewczyny tyle drukujecie codziennie ze nie da rady
U mnie chyba sie zaczęły dni płodne bo taki śluz jak kurze białko ale nie mam zapału w tym miesiącu na staranka. Jakos taka podłamana jestem
Będzie córeczka -
Dziewczyny wczorajszy okropny ból jajników to była owulacja, potwierdzone u gina dzisiaj. Endometrium 15mm. Clo przyspieszyło mi owulacje, bo zawsze miałam 15 lub 16dc a teraz był w 13. No to teraz odliczanie
Wedmoczka, Adziulka92, mamakejti lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Kinga40 wrote:Dziewczyny wczorajszy okropny ból jajników to była owulacja, potwierdzone u gina dzisiaj. Endometrium 15mm. Clo przyspieszyło mi owulacje, bo zawsze miałam 15 lub 16dc a teraz był w 13. No to teraz odliczanie
Trzymam teraz kciuki
ciekawe czy u mnie też...Kinga prawie łeb w łeb idziemyKinga40 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04....