CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Fakt było duuuuzo stresu w dni starań,wiec nie wiem czy po prostu te nerwy nie zablokowaly owulacji plus prolaktyna 25,także zastrzyk nie jest gwarantem
-
Ja też się zastanawiam czy moje same pękną, gin mówił że powinny ale któż to wieAdrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci
. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
atena87 wrote:"pozwiedzałam" trochę wątków i jak czytam historie różnych dziewczyn to jest przerażona... Mam nadzieję że wszystkie niedogodności są już za nami i będzie teraz górki u Nas wszystkich!
Dziewczyny czy Wy się czasem nakręcacie i uprawiacie jakieś czarnowidźtwo?? bo ja chyba zaczynam lekko panikować... jak czytam o tych badaniach... jakiś problemach... rozczarowaniach... to aż mnie ściska i zaczynam panicznie się bać różnych rzeczy...
Też miałam okres co czytałam wszystko co się da, wyobrażałam sobie że mnie też może to wszystko czekać - wkręcałam różne rzeczy mężowi aż się zdenerwował i zabronił cokolwiek czytać. Także odpuściłam sobie nawet czytanie pamiętników innych dziewczyn bo ryczałam przy nich jak dziecko. Teraz mam czas na luzie, pogoda ładna, wymyślam sobie coraz to nowe rzeczy i malutkie cele żeby mieć się czym zająć
Wcześniej były dni że potrafiłam przez kilka dni leżeć w łóżku i płakać że nie będę mieć dziecka, albo że mnie czekają różne choroby, zabiegi itp. Albo miałam czas co całymi dniami siedziałam na internecie i planowałam pokój dla dziecka, wybrałam wszystko co sie da łóżeczko, wózek, wyprawkę, butelki, smoczki, ubranka, kosmetyki WSZYSTKO! Ale na szczęście ogarnęłam się z tego.

-
Ha ha ty to moja chyba zaginiona blizniaczka jesteś. Ja też jak czyram niektóre historie to wpadam w panike. Jakis inseminacje leki po 500L invitro poronienia itp i dodatkowo jeszcze ta debilna ustawaatena87 wrote:"pozwiedzałam" trochę wątków i jak czytam historie różnych dziewczyn to jest przerażona... Mam nadzieję że wszystkie niedogodności są już za nami i będzie teraz górki u Nas wszystkich!
Dziewczyny czy Wy się czasem nakręcacie i uprawiacie jakieś czarnowidźtwo?? bo ja chyba zaczynam lekko panikować... jak czytam o tych badaniach... jakiś problemach... rozczarowaniach... to aż mnie ściska i zaczynam panicznie się bać różnych rzeczy...nowy początek 12-2015
03-2016 pierwszy cykl z Clo
04-2016 drugi cykl z Clo + żel conceive plus
05-2016 cykl bez wspomagaczy + badanie nasienia -
No ja sobie też tłumacze to niepekniecie ostatnio pomimo zastrzyku tak,ze były naprawdę ogromne nerwy w te dni owulacyjne ,ten stres jeszcze podniósł juz lekko podwyższona prolaktyne i w końcu pęcherzyki nie pekly,czyli defacto nie było owulacji:((
-
Oczywiscie,bedziemy tam z tobà..oczywiscie myslamiagnes87 wrote:Dziewczyny jutro mam podejście nr 2 do HSG. Mam nadzieję,że tym razem zrobią mi to badanie i nie będzie ono mega bolesne. Z tego co wiem to mam dostać jakieś znieczulenie do wenflonu wstrzyknięte. Może to i dobrze, bo myślę że będzie bardziej działało niż jakaś tabletka. Trzymajcie kciuki!
Antoś IVF,Julisia natural

-
Prolaktyna powinna byc w normie,błąd ze nie dał ci nic na obnizenie,fakt ze stres ją podnosi,najwyzsze stęzenie prolaktyny jest rano.Badajàc jà nie powinno byc zblizenia dzien wczesniej,ani dotykania piersi przez partnera oraz zero stresu wtedy wynik jest prawdomówny,tylko u nas to ciezko isc na takie badanie zrelaksowanym i obojetnym czyz nie?Adziulka92 wrote:Tylko że ja mam prolaktynę ponad norme:/ Na obniżenie nic nie dał bo powiedział, że za bardzo się stresuje i tylko w tym jest wina. No nic wierzę w to że pękną same moje dwa jajca

Mimo to,jesli tak cie to stresuje(jak wiekszosc z nas) to jednak profilaktycznie powinien dac ci ten zastrzyk,nie zaszkodzi,a moze pomóc.
Ania pisała ze zastrzyk nie zadziałal na jej jajka...z postów zauwazylam ze czeste ciàze byly z zastosowaniem ovitrelle niz z pregnylu...ale moze tylko mnie sie tak wydaje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:14

-
Jejku tak mnie skręca z bólu że ledwo chodzę a i siedzieć ciężko czyżby juz owu...???wczoraj jaja po 23 mm mogłyby już pęknąć?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04....
-
Wedmoczka wrote:Jejku tak mnie skręca z bólu że ledwo chodzę a i siedzieć ciężko czyżby juz owu...???wczoraj jaja po 23 mm mogłyby już pęknąć?
Jak najbardziej może to być owulacja. Ja miałam tak wczoraj i niedługo jadę do gina i zobaczymy czy faktycznie to było to
Wedmoczka lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Witaj w klubie,tez tak miałam w sobote.Oby dojrzały i pękłyWedmoczka wrote:Jejku tak mnie skręca z bólu że ledwo chodzę a i siedzieć ciężko czyżby juz owu...???wczoraj jaja po 23 mm mogłyby już pęknąć?
Wedmoczka lubi tę wiadomość

-
no to pięknie ...a miałam plan zgwałcić małżonka wieczorem

pewnie macie rację bo już cyce zrobiły się pełne i wrażliwe...
dobrze że wczoraj nie odpuściłam tematu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2016, 18:34
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
No wysyp bliźniaków nam szykuje na majówkę

trzymam za nas kciuki
Kinga40 lubi tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
Jagna 75 wrote:Witaj w klubie,tez tak miałam w sobote.Oby dojrzały i pękły

A idziesz sprawdzić czy pękły?Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
1 IUI 4.04....
-
Hej dziewczynki wybaczcie moja nieobecność ale miałam rodzinkę i nie było czasu. Chyba nie nadrobię zaległości bo wy to dziewczyny tyle drukujecie codziennie ze nie da rady

U mnie chyba sie zaczęły dni płodne bo taki śluz jak kurze białko ale nie mam zapału w tym miesiącu na staranka. Jakos taka podłamana jestem

Będzie córeczka
-
Dziewczyny wczorajszy okropny ból jajników to była owulacja, potwierdzone u gina dzisiaj. Endometrium 15mm. Clo przyspieszyło mi owulacje, bo zawsze miałam 15 lub 16dc a teraz był w 13. No to teraz odliczanie
Wedmoczka, Adziulka92, mamakejti lubią tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
Kinga40 wrote:Dziewczyny wczorajszy okropny ból jajników to była owulacja, potwierdzone u gina dzisiaj. Endometrium 15mm. Clo przyspieszyło mi owulacje, bo zawsze miałam 15 lub 16dc a teraz był w 13. No to teraz odliczanie

Trzymam teraz kciuki
ciekawe czy u mnie też...Kinga prawie łeb w łeb idziemy
Kinga40 lubi tę wiadomość
1 IUI 4.04....