CLO
-
WIADOMOŚĆ
-
Pewnie bede czekała cierpliwie do piątku bo wtedy mam termin @. jagna trzymam kciuki zeby chociaz tobie sie udało:) kurcze miałam duze nadzieje co do tego cyklu i teraz załuje ze niezgodziłam sie na inseminacje... ale w nastepnym cyklu kto wiem moze sie zgodze;p
-
Orbitka wrote:Pewnie bede czekała cierpliwie do piątku bo wtedy mam termin @. jagna trzymam kciuki zeby chociaz tobie sie udało:) kurcze miałam duze nadzieje co do tego cyklu i teraz załuje ze niezgodziłam sie na inseminacje... ale w nastepnym cyklu kto wiem moze sie zgodze;p
Orbitko, jeśli już lata żyjesz na tabelce z wykresem, to może faktycznie podejdźcie do IUI, z autopsji wiem, że też może nie wyjść, ale przynajmniej podejmiesz rękawicę
"nie spoczniemy, nim zajdziemy..."
-
marzusiax wrote:Dziewczyny a ovu przy clo powinna być zawsze tak samo (1-2dni różnicy), czy może się zdarzyć np. 5 dni później?Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:U mnie deszczowo i burzowo,lato nie rozpieszcza34 cykl starań, 7 z CLO
czerwiec 2016 - Aniołek 5tc, listopad 2016 - histeroskopia usunięcie polipa
Bromergon 2x0,5 tab, luty - ciąża w naturalnym cyklu
Syn 12.11.17 Krystian
-
Dziewczyny wczoraj była na usg i macica jeszcze się nie oczyściła a ja przestałam wczoraj krwawić. Lekarz powiedział że daje mi jeszcze tydzień za tydzień idę na usg i jak nie będzie czysto to łyżeczkowanie. A powiedzcie mi jest co co można zrobić, żeby się oczyścić samoistnie?34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
ania1985 wrote:Dziewczyny wczoraj była na usg i macica jeszcze się nie oczyściła a ja przestałam wczoraj krwawić. Lekarz powiedział że daje mi jeszcze tydzień za tydzień idę na usg i jak nie będzie czysto to łyżeczkowanie. A powiedzcie mi jest co co można zrobić, żeby się oczyścić samoistnie?
Nie robie bety,mysle ze nie ma szans na ciàze,@ pewnie tuz tuz.Sprawdzalam w srodku palcem sluz z nitkami skrzepu czyli nie moge sobie nic obiecac.Cóz,czekam na @ i tyle,najlepiej zeby w sobote przyszla bo przez weekend pracuje i ciezko bedzie z wizytą w kliniceAntoś IVF,Julisia natural
-
Jagna, dzięki. Trzymam kciuki oby nie przyszła:)
Jagna 75 lubi tę wiadomość
34 cykl starań, 7 z CLO
Syn 12.11.17 Krystian
-
jatoszka wrote:zaznaczyło mi owulke na 9 lipca a dzis kłuje mnie jajnik-ten ktory był pecherzyk dominujacy-skad ten ból-macie jakis pomysł ?
zależy jakiej wielkości był pecherzyk podczas pękania.Czasami pękające jajo może naruszyc delikatnie naczynka.Objawia sie to bólem kuciem a nawet plamieniem tzw.owulacyjnym.of wyznaczył ci na 9lipca a owulka mogła nastąpić dwa dni później czyli wczoraj.Dziwne uczucie może trwać do dwóch dni po☺
5.12.2008r - Alanek
18.11.2017 - Bella Helena
03.2017- kocham ❤ 8dpt - hcg 84❤17dpt-hcg 3998❤
12.04 jest serduszko!❤ -
panan12 wrote:dziewczęta żyjecie???? kiedy najlepiej zrobić betę? macie jakieś doświadczenia?
Jeśli nie miałaś zastrzyku na pęknięcie to 12 dni po owulacji możesz już betę zrobić.jatoszka lubi tę wiadomość
03.04.15 [*] 4tc; 21.08.15 [*] 9tc.
PCO , mutacja genu MTHFR C677T heterozygta