Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLO 3 pęcherzyki pregnyl
Odpowiedz

CLO 3 pęcherzyki pregnyl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • trigeria Przyjaciółka

Wysłany: 8 października 2017, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czy któraś po stymulacji CLO miała 3 dominujące pęcherzyki i podany pregnyl.

Mój ginekolog mnie postraszyl że mogą być z tego trojaczki. Czy akurat wszystkie te pęcherzyki muszą pęknąć?

xyz
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2017, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NIE! napisalam, Ci i wyluzuj, oczywiście mogę być trojaczki ,ale hmmm kobieto....

• trigeria Przyjaciółka

Wysłany: 9 października 2017, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pytam tylko ponieważ mój ginekolog nie chciał podać pregnylu ze względu na te 3 pęcherzyki.

xyz
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna to poważny stan, w którym zarodek zagnieżdża się poza macicą, najczęściej w jajowodzie. Chociaż początkowo może przypominać prawidłową ciążę, kluczowymi sygnałami ostrzegawczymi są ból podbrzusza, krwawienie oraz nieprawidłowy przyrost hormonu HCG. Poznaj przyczyny tego zjawiska oraz metody diagnostyki i leczenia, które pozwalają chronić zdrowie i przyszłą płodność kobiety.

CZYTAJ WIĘCEJ