X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clo + estrofem i mucosolvan.
Odpowiedz

Clo + estrofem i mucosolvan.

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • iwi87 Koleżanka

Wysłany: 22 czerwca 2015, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Czy ktos stosowal przy clo mucosolvan i estrofem? Mam to brac od 12-15dc 15dc powinna byc owulacja. Czy to pomaga na sluz?? Bo przy Clo go nie mam. Chodzi oczywiscie o plodny sluz.

a9942c9fc55479cd13ab4a15f80f8e8e.png
  • tulipanna Autorytet

Wysłany: 22 czerwca 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O clo jest osobny temat, a co do mucosolvanu, to większość z nas tu na forum pije guajazyl na poprawę śluzu. To też syrop wyksztuśny, ja osobiście bardzo chwaliłam. Nie wiem czy o mucosolvanie ktoś coś tu napisze.

wnid9vvjl1hs5kx5.png
    419005497f.png
  • kitty_22 Znajoma

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja radzę uważać z estrofemem. Brałam go przez 5 cykli stymulowanych CLO i zawsze jakoś żaden pęcherzyk nie rósł powyżej 14 mm. Udałam się więc do kliniki leczenia niepłodności, gdzie lekarz wyjaśnił mi, że odchodzi się już od stosowania estrofemu, gdyż wykazuje on działanie antykoncepcyjne i tym samym hamujące owulację!

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ