CLO - ile pęcherzyków udało się wam wyhodować ?
-
WIADOMOŚĆ
-
juna wrote:Ja przy stymulacji 1x1 wyhodowalam 4 pęcherzyki w tym 3 na lewym. Potem ginekolog zmienjszyła dawkę na 0,5x1 i na niej był zawsze jeden pęcherzyk. Ciąży niestety nadal brak a zmieniłam lekarza i leki. Powodzenia i oby dla Was CLO było szczęśliweNadzieja umiera ostatnia❤️
-
Patrycja201501 wrote:Ja mam w srode monitoring, po polowce clo nie uroslo nic, teraz bralam 1 i nie czuje zadnego bolu... a u Was jak bylo? Czulyscie jak cos ,,rosnie"?
Hej Patrycja. Ja miałam dwa cykle stymulowane CLO...w pierwszym wyhodowałam 3 pęcherzyki, w drugim cztery...za każdym razem czułam, że coś się dzieje, tzn. nie jakoś mocno, ale delikatnie jajniki pobolewały...za to dosyć mocno czułam pękanie w pierwszym cyklu, a w drugim myślałam, że nie pękły, bo prawie nic nie czułam. Długo się staracie?Patrycja201501 lubi tę wiadomość
Starania od 02.2016
Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
2xIUI
02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
06.2020 pICSI - 8 zarodków
08.2020 - crio 1x 2BB ;(
11.2020 - crio 2x 3AA ;(
01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
Zostały 4❄ -
Patrycja201501 wrote:a czulas cos jak roslo? ja nie czuje kompletnie nic boje sie ze sie rozczaruje na monitoringu:(
Tylko delikatnie czułam pracę jajników. A już na bank nie czułam różnicy między 4 pęcherzykami a 1. Największy ból jajników czułam przy piciu ziół o.Sroki a nie na lekach.Patrycja201501 lubi tę wiadomość
Fragmentacja DNA: 42%
Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊
07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
27.07 ET blastocysty
beta 2.08 (6dpt) 13,59
beta 5.08 (9dpt) 65,87
beta 7.08 (11dpt) 154,29
21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰
❄️❄️ Na zimowisku -
monik123 wrote:Hej Patrycja. Ja miałam dwa cykle stymulowane CLO...w pierwszym wyhodowałam 3 pęcherzyki, w drugim cztery...za każdym razem czułam, że coś się dzieje, tzn. nie jakoś mocno, ale delikatnie jajniki pobolewały...za to dosyć mocno czułam pękanie w pierwszym cyklu, a w drugim myślałam, że nie pękły, bo prawie nic nie czułam. Długo się staracie?
nie zabezpieczamy sie okolo 2 lat... a z calego serca to kilka miesiecy probujemy i nic... Bylam na monit wczoraj, na obu jajnikach pecherzyki, na prawym dominujacy 10mm, mam przyjsc za tydzien. pytanie czy sie rozklreci, czy urosnie...... ciagle o tym mysle...Nadzieja umiera ostatnia❤️ -
juna wrote:Tylko delikatnie czułam pracę jajników. A już na bank nie czułam różnicy między 4 pęcherzykami a 1. Największy ból jajników czułam przy piciu ziół o.Sroki a nie na lekach.Nadzieja umiera ostatnia❤️
-