X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLO - ile pęcherzyków udało się wam wyhodować ?
Odpowiedz

CLO - ile pęcherzyków udało się wam wyhodować ?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
    1 2
Oceń ten wątek:
  • Patrycja201501 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juna wrote:
    Ja przy stymulacji 1x1 wyhodowalam 4 pęcherzyki w tym 3 na lewym. Potem ginekolog zmienjszyła dawkę na 0,5x1 i na niej był zawsze jeden pęcherzyk. Ciąży niestety nadal brak a zmieniłam lekarza i leki. Powodzenia i oby dla Was CLO było szczęśliwe :)
    a czulas cos jak roslo? :) ja nie czuje kompletnie nic boje sie ze sie rozczaruje na monitoringu:(

Nadzieja umiera ostatnia❤️
  • monik123 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja201501 wrote:
    Ja mam w srode monitoring, po polowce clo nie uroslo nic, teraz bralam 1 i nie czuje zadnego bolu... a u Was jak bylo? Czulyscie jak cos ,,rosnie"?

Hej Patrycja. Ja miałam dwa cykle stymulowane CLO...w pierwszym wyhodowałam 3 pęcherzyki, w drugim cztery...za każdym razem czułam, że coś się dzieje, tzn. nie jakoś mocno, ale delikatnie jajniki pobolewały...za to dosyć mocno czułam pękanie w pierwszym cyklu, a w drugim myślałam, że nie pękły, bo prawie nic nie czułam. Długo się staracie?

Patrycja201501 lubi tę wiadomość

Starania od 02.2016
    Nk 24->10% HBA 52% morfologia 2%-4%
    2xIUI :(
    02.2019 pICSI - 4 zarodki - 1xcb
    06.2020 pICSI - 8 zarodków
    08.2020 - crio 1x 2BB ;(
    11.2020 - crio 2x 3AA ;(
    01.2021 - crio 1 x 3AA ;(
    Zostały 4❄
  • juna Autorytet

Wysłany: 21 maja 2018, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrycja201501 wrote:
    a czulas cos jak roslo? :) ja nie czuje kompletnie nic boje sie ze sie rozczaruje na monitoringu:(

Tylko delikatnie czułam pracę jajników. A już na bank nie czułam różnicy między 4 pęcherzykami a 1. Największy ból jajników czułam przy piciu ziół o.Sroki a nie na lekach.

Patrycja201501 lubi tę wiadomość

l22nmg7ydnf5539r.png

Fragmentacja DNA: 42%
    Wynik po 3 miesiącach suplementacji: 5% (!!!) 😊

07.19r. Ruszamy z in vitro (krótki protokół)
    22.07 punkcja, zapłodnione 6 komórek
    27.07 ET blastocysty
    beta 2.08 (6dpt) 13,59
    beta 5.08 (9dpt) 65,87
    beta 7.08 (11dpt) 154,29
    21.08 (25dpt) mamy ❤️😍
    24.04.20 nasz Skarb jest już z nami 🥰

❄️❄️ Na zimowisku

Wysłany: 24 maja 2018, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monik123 wrote:
    Hej Patrycja. Ja miałam dwa cykle stymulowane CLO...w pierwszym wyhodowałam 3 pęcherzyki, w drugim cztery...za każdym razem czułam, że coś się dzieje, tzn. nie jakoś mocno, ale delikatnie jajniki pobolewały...za to dosyć mocno czułam pękanie w pierwszym cyklu, a w drugim myślałam, że nie pękły, bo prawie nic nie czułam. Długo się staracie?

nie zabezpieczamy sie okolo 2 lat... a z calego serca to kilka miesiecy probujemy i nic... Bylam na monit wczoraj, na obu jajnikach pecherzyki, na prawym dominujacy 10mm, mam przyjsc za tydzien. pytanie czy sie rozklreci, czy urosnie...... ciagle o tym mysle... :(

Wysłany: 24 maja 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    juna wrote:
    Tylko delikatnie czułam pracę jajników. A już na bank nie czułam różnicy między 4 pęcherzykami a 1. Największy ból jajników czułam przy piciu ziół o.Sroki a nie na lekach.
    ja wlasnie nie czulam prawie nic a tak jak wyzej napisalam mam 1 dominujacy 10mm ale pytanie czy bedzie rosl prawidlowo.... w srode przyszla mam przyjsc na monitoring.

1 2
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ