X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną CLO + Ovitrelle starania
Odpowiedz

CLO + Ovitrelle starania

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia900609 Nowa

Wysłany: 19 listopada, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, może opowiecie wesprzecie i doradzicie co jeszcze zrobic przy staraniach o dziecko. Oto moja historia:
    Zacznę od tego, że od 2017 roku staraliśmy się naturalnie o dziecko. Nie wychodziło aż do czasu jak poszłam do lekarza i okazało się że mam torbiel więc antykoncepcja 3 miesiące i potem czysto i CLO i ovitrelle i za pierwszym razem ciąża. po ciązy skłonność do torbiele raz konieczność laparoskopowo usunięcia. Od póltora roku do dwóch lat znowu starania z półroczną przerwą zmarła mi mama i jak wiecie chęć odeszła.
    Jednak od pół roku znowu inteswyne starania ale beż żadnych badań, ginekolog w poprzednim cyklu CLO + ovitrelle, ja pełna nadziei że znowu się uda za pierwszym razem a tu nic. W ogóle mam taki problem że mimo że widział pęcherzyki i podał zastrzyk ja nie miałam kompletnie śluzu. Teraz mam 3 dzien cyklu i znowu od 5 dc mam zacząć brać CLO to znowu stres. Ale zastania mnie zadnych badan z krwi nic. Może któraś podpowie w którą "stronę" się udać, może jakies badania hormonów ?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ