X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Clostilbegyt a fertistim?
Odpowiedz

Clostilbegyt a fertistim?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 9 lutego 2023, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Mam pytanie!
    Mam stwierdzone Pcos . Brak miesiaczki , Brak owulacji .
    Od stycznia biorę luteine na "wywołanie " miesiączki , a clostilbegyt na owulacje.. I tak lek zadziałam na mnie dobrze..mialam owulacje no ale niestety nie Pykła nam ciąża. Mąż badania nasienia zrobił wszystko jest wporzadku . Przyszedł 2 cykl starań . Zachęcona opiniami o fertistimie , kupiłam go .. dzisiaj 3 dzień miesiączki i już wypilam 2 saszetki . Zaczęłam się zastanawiać czy jak zacznę brać za 2 dni clostilbegyt i fertistim to nie lekka przesada ? Dać sobie spokój z fertistim skoro Clo na mnie działa? Nie wiem co o tym myśleć.. :( nie chce się przestymulować ... proszę was o opinię.

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
  • malutka203 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2023, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wątpię, że się przestymulujesz, to jest suplement, który ma ci pomóc uregulować gospodarkę hormonalną 🙂 też to piłam, łącznie z Clo, i mimo to Clo na mnie nie działało 😂 przestymulowane jajniki miałam dopiero, gdy po Clo brałam jeszcze zastrzyki na owulkę.
    To był wasz pierwszy cykl stymulowany? Rzadko udaje się za pierwszym razem, nam wyszło przy 3 stymulowanym 🙂 także nie załamuj się, głowa do góry, jeśli Clo na ciebie działa i masz owulację, to już połowa sukcesu 🙂 trzymam kciuki za ten cykl ❤️

Sheelie lubi tę wiadomość

32 lata
    03.2019 - Lenka ❤️
    27.04 - ⏸️
    2.05 - beta 2299,6
    24.05 - 3 serduszka 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
    21.08 - 331g, 359g i 344g maluszków 💙💙💙
    4.09 - wizyta

preg.png
  • Sheelie Przyjaciółka

Wysłany: 10 lutego 2023, 00:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka203 wrote:
    Wątpię, że się przestymulujesz, to jest suplement, który ma ci pomóc uregulować gospodarkę hormonalną 🙂 też to piłam, łącznie z Clo, i mimo to Clo na mnie nie działało 😂 przestymulowane jajniki miałam dopiero, gdy po Clo brałam jeszcze zastrzyki na owulkę.
    To był wasz pierwszy cykl stymulowany? Rzadko udaje się za pierwszym razem, nam wyszło przy 3 stymulowanym 🙂 także nie załamuj się, głowa do góry, jeśli Clo na ciebie działa i masz owulację, to już połowa sukcesu 🙂 trzymam kciuki za ten cykl ❤️

O to super informacja ! Tak pierwszy cykl stymulowany , właśnie trochę byłam załamana ale oczywiście się nie poddajemy 💪💪 dziekuje za podbudowanie mojej nadzieji na to liczę że się w końcu uda ☺️☺️🤭

Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.

Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
    💪Starania na nowo - od 2023
    🩺Diagnoza : PCOS ❗️
    💊Stymulacja:Luteina,CLO.
    🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
    🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️
  • malutka203 Autorytet

Wysłany: 10 lutego 2023, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj znać, co i jak, trzymam kciuki 🙂

32 lata
    03.2019 - Lenka ❤️
    27.04 - ⏸️
    2.05 - beta 2299,6
    24.05 - 3 serduszka 🥹🥹🥹❤️❤️❤️
    21.08 - 331g, 359g i 344g maluszków 💙💙💙
    4.09 - wizyta

preg.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ