Clostilbegyt a fertistim?
-
Cześć!
Mam pytanie!
Mam stwierdzone Pcos . Brak miesiaczki , Brak owulacji .
Od stycznia biorę luteine na "wywołanie " miesiączki , a clostilbegyt na owulacje.. I tak lek zadziałam na mnie dobrze..mialam owulacje no ale niestety nie Pykła nam ciąża. Mąż badania nasienia zrobił wszystko jest wporzadku . Przyszedł 2 cykl starań . Zachęcona opiniami o fertistimie , kupiłam go .. dzisiaj 3 dzień miesiączki i już wypilam 2 saszetki . Zaczęłam się zastanawiać czy jak zacznę brać za 2 dni clostilbegyt i fertistim to nie lekka przesada ? Dać sobie spokój z fertistim skoro Clo na mnie działa? Nie wiem co o tym myśleć.. nie chce się przestymulować ... proszę was o opinię.Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -
Wątpię, że się przestymulujesz, to jest suplement, który ma ci pomóc uregulować gospodarkę hormonalną 🙂 też to piłam, łącznie z Clo, i mimo to Clo na mnie nie działało 😂 przestymulowane jajniki miałam dopiero, gdy po Clo brałam jeszcze zastrzyki na owulkę.
To był wasz pierwszy cykl stymulowany? Rzadko udaje się za pierwszym razem, nam wyszło przy 3 stymulowanym 🙂 także nie załamuj się, głowa do góry, jeśli Clo na ciebie działa i masz owulację, to już połowa sukcesu 🙂 trzymam kciuki za ten cykl ❤️Sheelie lubi tę wiadomość
-
malutka203 wrote:Wątpię, że się przestymulujesz, to jest suplement, który ma ci pomóc uregulować gospodarkę hormonalną 🙂 też to piłam, łącznie z Clo, i mimo to Clo na mnie nie działało 😂 przestymulowane jajniki miałam dopiero, gdy po Clo brałam jeszcze zastrzyki na owulkę.
To był wasz pierwszy cykl stymulowany? Rzadko udaje się za pierwszym razem, nam wyszło przy 3 stymulowanym 🙂 także nie załamuj się, głowa do góry, jeśli Clo na ciebie działa i masz owulację, to już połowa sukcesu 🙂 trzymam kciuki za ten cykl ❤️
O to super informacja ! Tak pierwszy cykl stymulowany , właśnie trochę byłam załamana ale oczywiście się nie poddajemy 💪💪 dziekuje za podbudowanie mojej nadzieji na to liczę że się w końcu uda ☺️☺️🤭Aniołek [*] 31.10.2021 - 9 tyd.
Synuś 40 tyd.+4 - czekamy na ciebie- luty 2024🤱
💪Starania na nowo - od 2023
🩺Diagnoza : PCOS ❗️
💊Stymulacja:Luteina,CLO.
🩸Suplementy: fertistim, omega , sanprobi super formuła.
🥚Drożność jajowodów: oba drożne ✅️ -