X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLOSTILBELGYT

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miska997 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Kochane. U mnie pierwszy cykl z clostilbelgyt. Owulka przypada na jutro jakoś....w czwartek pecherzyk 22mm 💕💕💕😍 dzis testy owu pozytywne. Ból w prawym jajniku straszny dziś....promieniujacy. W którym cyklu udało sie wam z CLO? "Przytulamy" sie od piątku codzień(bo maz jest tylko na week w domu) chociaz przytulamy sie caly miesiac bez względu na dni 💕 ale zastanawiam się....czy jest szansa...jak u was było? Ja za yydz robie progestegon jeśli będzie mały to bedzie zastrzyk z Ovitrelle. Ale narazie czekac do terminu miesiączki czy sie pojawi czy bedzie ciaza.....

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem tu nowa, ale staraczka już od półtora roku jakoś 🙊 u mnie już trzeci cykl z clo i niestety już dziś wiem, że nieudany... Także również chętnie się dowiem, kiedy innym się udało 😉 zastanawia mnie tylko jak to jest z tym zastrzykiem, bo lekarz każe mi się kłuć w owulację, a Tobie po tygodniu od owulacji? Czy lekarz jakoś to tłumaczył? Mój w ogóle nie kazał badać progesteronu, więc już nie wiem jak to jest 🤔 Długo się staracie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ