X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

CLOSTILBELGYT

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • miska997 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2021, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Kochane. U mnie pierwszy cykl z clostilbelgyt. Owulka przypada na jutro jakoś....w czwartek pecherzyk 22mm 💕💕💕😍 dzis testy owu pozytywne. Ból w prawym jajniku straszny dziś....promieniujacy. W którym cyklu udało sie wam z CLO? "Przytulamy" sie od piątku codzień(bo maz jest tylko na week w domu) chociaz przytulamy sie caly miesiac bez względu na dni 💕 ale zastanawiam się....czy jest szansa...jak u was było? Ja za yydz robie progestegon jeśli będzie mały to bedzie zastrzyk z Ovitrelle. Ale narazie czekac do terminu miesiączki czy sie pojawi czy bedzie ciaza.....

23.06.2015- Maja 😍👧
    2.09.2021- CP💔
    15.10.2021- II
    21.10.2021- beta 1001,01
    Mały Cud.😍
    4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
    13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
    10.06.2022- Bartłomiej 😍👨
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 maja 2021, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, jestem tu nowa, ale staraczka już od półtora roku jakoś 🙊 u mnie już trzeci cykl z clo i niestety już dziś wiem, że nieudany... Także również chętnie się dowiem, kiedy innym się udało 😉 zastanawia mnie tylko jak to jest z tym zastrzykiem, bo lekarz każe mi się kłuć w owulację, a Tobie po tygodniu od owulacji? Czy lekarz jakoś to tłumaczył? Mój w ogóle nie kazał badać progesteronu, więc już nie wiem jak to jest 🤔 Długo się staracie?

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ