CLOSTILBELGYT
-
Cześć. Kochane. U mnie pierwszy cykl z clostilbelgyt. Owulka przypada na jutro jakoś....w czwartek pecherzyk 22mm 💕💕💕😍 dzis testy owu pozytywne. Ból w prawym jajniku straszny dziś....promieniujacy. W którym cyklu udało sie wam z CLO? "Przytulamy" sie od piątku codzień(bo maz jest tylko na week w domu) chociaz przytulamy sie caly miesiac bez względu na dni 💕 ale zastanawiam się....czy jest szansa...jak u was było? Ja za yydz robie progestegon jeśli będzie mały to bedzie zastrzyk z Ovitrelle. Ale narazie czekac do terminu miesiączki czy sie pojawi czy bedzie ciaza.....23.06.2015- Maja 😍👧
2.09.2021- CP💔
15.10.2021- II
21.10.2021- beta 1001,01
Mały Cud.😍
4.11.2021- mamy serduszko❤ 6mm szczęścia🍀
13.01.2022- będzie Syn ❤👶 (16tc)
10.06.2022- Bartłomiej 😍👨 -
nick nieaktualnyCześć, jestem tu nowa, ale staraczka już od półtora roku jakoś 🙊 u mnie już trzeci cykl z clo i niestety już dziś wiem, że nieudany... Także również chętnie się dowiem, kiedy innym się udało 😉 zastanawia mnie tylko jak to jest z tym zastrzykiem, bo lekarz każe mi się kłuć w owulację, a Tobie po tygodniu od owulacji? Czy lekarz jakoś to tłumaczył? Mój w ogóle nie kazał badać progesteronu, więc już nie wiem jak to jest 🤔 Długo się staracie?
-