SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Co lepsze Novum i Invicta?
Odpowiedz

Co lepsze Novum i Invicta?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia79 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, jestem w Invikcie, ale zastanawiam się nad Novum, bo czytałam, że jest lepsza. Jakie są Wasze opinie?

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 14:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kazdy bedzie mial inne zdanie. Kazda z nas od lekarza oczekuje czegos innego. Ja leczylam sie w Invimedzie. Novum omijalam wielkim lukiem. A czy slusznie? Tego nie wiem. Wybralam Invimed i lekarza najmniej rozmawiajacego. Potrzebowalam konkretow i tak bylo. Ja jestem zadowolona z tej konkretnej kliniki. A czy juz zaczelas tam leczenie czy dopiero zaczynasz? Bo jak zaczynasz, to moze warto dac lekarzom szanse sie wykazac? A jesli masz juz dosc leczenia tam, bo nie przynosi oczekiwanego efektu, to trzeba powaznie sie zastanowic.
    Moja bratowa leczyla sie w Novum i byla zadowolona. A ja wyszlam z zalozenia, ze za wiele skrajnych opini o tej klinice slyszalam, jakos nie przekonala mnie ta klinika. I wybralam inna.

• Kasia79 Ekspertka

Wysłany: 8 października 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Kazdy bedzie mial inne zdanie. Kazda z nas od lekarza oczekuje czegos innego. Ja leczylam sie w Invimedzie. Novum omijalam wielkim lukiem. A czy slusznie? Tego nie wiem. Wybralam Invimed i lekarza najmniej rozmawiajacego. Potrzebowalam konkretow i tak bylo. Ja jestem zadowolona z tej konkretnej kliniki. A czy juz zaczelas tam leczenie czy dopiero zaczynasz? Bo jak zaczynasz, to moze warto dac lekarzom szanse sie wykazac? A jesli masz juz dosc leczenia tam, bo nie przynosi oczekiwanego efektu, to trzeba powaznie sie zastanowic.
    Moja bratowa leczyla sie w Novum i byla zadowolona. A ja wyszlam z zalozenia, ze za wiele skrajnych opini o tej klinice slyszalam, jakos nie przekonala mnie ta klinika. I wybralam inna.

Leczę się w Invikcie od stycznia i nic, teraz prawdopodobnie podejdę do inseminacji, a chodzę do doktora Kunickiego. Lekarz jest tylko rozmowny jak ja zadaję pytania. Dodatkowo chodzę na obserwację cyklu do dr Pałaszewskiego, ale On już jest bardziej gadatliwy. Też jestem konkretną osobą i chciałabym słyszeć konkrety. Cały czas nie mogę zrozumieć dlaczego nic nie robią z moją prolaktyną, która potrafi być bardzo wysoka, lekarz twierdzi, że to nie ma znaczenia.... nie rozumiem
    Ja już raz byłam w naturalnej ciąży, ale pozamacicznej i niestety od 2,5 roku od tamtego wydarzenia nic się nie dzieje:(.
    Już mam dość, myślę nawet o invitro...

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2014, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia a u kogo w Invimedzie sie leczylas?

• Madzia82 Autorytet

Wysłany: 8 października 2014, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wg mojej wiedzy przy naturalnych staraniach prolaktyna ma gigantyczne znaczenie. Przy ivf juz nie.
    Ja w Invimedzie chodzilam do dr Rokickiego.

Sky lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia82 wrote:
    Wg mojej wiedzy przy naturalnych staraniach prolaktyna ma gigantyczne znaczenie. Przy ivf juz nie.
    Ja w Invimedzie chodzilam do dr Rokickiego.
    tez tam chodze:) do niego, facet ma mega wiedze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 listopada 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I ja tez do Rokickiego :D

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ