X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Crinone sprzedam Warszawa
Odpowiedz

Crinone sprzedam Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anettaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mam do sprzedania 10 sztuk Crinone za 80zl.

• Ania562 Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2022, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam na sprzedaż:
    - Crinone żel 2 opakowania po 15 szt każde z datą ważności 07/2022 i 3 opakowania (x15szt) z datą ważności 01/2023
    - Clexane 40mg 15 zastrzyków z datą ważności 12/2023

Po więcej info pisz [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ