X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Crinone sprzedam Warszawa
Odpowiedz

Crinone sprzedam Warszawa

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anettaa Autorytet

Wysłany: 15 sierpnia 2019, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Mam do sprzedania 10 sztuk Crinone za 80zl.

• Ania562 Koleżanka

Wysłany: 7 czerwca 2022, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, mam na sprzedaż:
    - Crinone żel 2 opakowania po 15 szt każde z datą ważności 07/2022 i 3 opakowania (x15szt) z datą ważności 01/2023
    - Clexane 40mg 15 zastrzyków z datą ważności 12/2023

Po więcej info pisz [email protected]

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ